Cum se pregătește Irina Fodor pentru America Express: "Am început deja să îmi fac bagajul"

17 mai, 2022
irina7 jpg

Irina Fodor o înlocuiește și în acest sezon pe Gina Pistol la Asia Express, devenită, mai nou, America Express, așa că se află pe ultima sută de metri cu pregătirile, pentru că faimoasa cursă se apropie de start.

“Mă pregătesc intens pentru plecarea în America Express, am început deja să îmi fac bagajul, să mai rezolv din sarcinile casei pe termen lung și am mers și la un curs de automachiaj, ca să mă ajute Ina cu mici trucuri, căci, la fel ca și anul trecut, în proiectul acesta mă machiez singură și trebuie să fiu foarte organizată și să îmi mearga mânuțele repede, pentru că, așa cum știți, cursa începe foarte devreme. Asta mi-a ieșit, sper să nu uit până plec, că mai am multe de pus în ordine”, mărturisește Irina.

irina41 jpg

Soția lui Răzvan Fodor abia așteaptă marea confruntare.

“Dragilor, atât am să vă spun: Mexic, Guatemala, Columbia!  Asia Express devine America Express, iar anul acesta o să străbatem peste 7000 de kilometri, prin trei țări exotice, pline de culoare, care le vor oferi celor 9 echipe de concurenți aventura vieții lor, fără urmă de îndoială!

Am așa niște emoții, de nici nu pot să vă descriu, mai ales că au mai rămas doar câteva zile până la plecare și nici nu știu ce să fac mai întâi. Drumul Aurului ne așteaptă să-i descoperim comorile!”Recente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg