Cum se reface Marcel Pavel după ce a avut coronavirus. Nu revine prea curând pe scenă

6 august, 2020
8 marcel pavel se reface 7 jpg jpeg

Marcel Pavel a fost printre primele vedete din România infectate cu coronavirus. A petrecut peste 10 zile în spital, s-a vindecat, dar a trecut prin momente delicate. Acum este într-o perioadă de refacere, nu depune prea mult efort, stă în aer liber şi se bucură de familia sa. Nu va reveni prea curând pe scenă. 

Pe 17 iunie aflam că Marcel Pavel fusese infectat cu coronavirus. Celebrul artist a fost internat la Spitalul "Matei Balş" din Capitală pentru îngrijiri. Din păcate, medicii au descoperit că suferă şi de o dublă pneumonie, aşa că a fot nevoie de o atenţie sporită şi de un tratament adecvat. Celebrul artist, din spital, a făcut mai multe declaraţii, i-a rugat pe oameni să respecte măsurile impuse.

Când a fost externat, acesta nu a petrecut prea mult timp în Bucureşti. Aristul a plecat în locurile copilăriei sale, la Câmpulung. Avea familia alături şi se bucura de clipele de relaxare, de aerul curat. Pe reţelele de socializare a postat atunci câteva poze, dar şi un mesaj: "A 5 a zi de recuperare! Aş dori să le mulţumesc celor care s-au rugat pentru mine şi mi-au fost alături în clipele dificile ale vieţii mele prin care am trecut şi trec! M-am rugat pentru voi! M-am rugat şi pentru detractorii care au aruncat cu venin! M-am rugat, spunând: „Doamne , scoate veninul din oameni şi înlocuieşte-l cu…..miere”! Amin! Dumnezeu să ne ocrotească! Loc binecuvântat!".

5 marcel pavel se reface 3 jpg jpeg

Ulterior, Marcel Pavel a mai bifat o ieşire şi pe litoralul românesc. În fiecare dimineaţă, solistul a făcut plimbări pe plaja din Vama Veche, pentru câte o porţie zdravănă de aerosoli, scrie click.ro. 

2 marcel pavel se reface 6 jpg jpeg

În această perioadă, soţia este cea care are mare grijă de el, de alimentaţia artistului. Violeta prepară mâncăruri fără sare, respectând astfel sfaturile medicilor. Interpretul cu voce de aur a lăudat-o prietenilor comuni: “Soţia îmi găteşte doar fără sare, după ce am scăpat de coronavirus, dar tot gustoasă este mâncarea, chiar şi fără ingredientul minune”, le-a spus el.

Se ştie că după externare, Marcel Pavel şi-a continuat tratamentul. A făcut 45 de injecţii anticoagulante în spital şi a mai avut de făcut alte 30, după ce a revenit acasă. 

Marcel Pavel, mărturii după ce s-a vindecat de coronavirus: "Am tuşit sânge, am făcut 45 de injecţii, nu am mâncat 7 zile"

Cântăreţul a  mărturisit că tuşea cu sânge şi îi erau făcute multe injecţii pe zi: "Era infernal, odată la patru ore mi se făceau injecţii, după care la şase ore. Am avut tuse cu sânge, am fost şocat. Aveam sânge pe plâmân. Eram la doar un pas să fiu intubat, dacă nu mă internam", a povestit el.

Mărturisile dureroase continuă: "Toţi suntem bulversaţi, îi văd cum se manifestă, unii pacienţi nu recunosc. E plină lumea de dezinformări şi fake news. Cum îţi permiţi să spui că virusul nu există. Eu am fost jumătate echilibrat, am spus sigur ceva există. Suntem pe primul loc în Europa. Familia mea a fost afectată. Fetiţa mea a mi-a pus întrebarea aceasta legată de coronavirus, mi-a spus că nu mai vreau să mă uit la televizor, nu vreau să mor. Când mi-a spus fetiţa mea acest lucru, mi-a căzut cerul în cap. Un copil de 7 ani mi-a spus asta, când eu încă eram sceptic. Sunt foarte documentaţi copiii din ziua de azi. Soţia mea a suferit foarte mult, dar nu se manifestă. Dar s-a consumat foarte mult. Iar băieţii mă întrebau în fiecare zi dacă sunt bine. (...) Credeam că-i conspiraţie, război economic, nu-s cadru medical, dar acum m-a speriat. N-am avut nimic până acum 3 săptămâni.  La filmări la „Te cunosc de undeva” erau 40 de grade, 11 ore am stat acolo, am dormit doar 2-3 ore pe noapte, s-a instalat la sinusuri. Am luat boala de la o colegă, dar a căzut totul pe umerii mei. Dureri de cap groaznice şi de ochi, temperatura 37, 5. Transpiram. Se instalase această pneumonie dublă. Am facut test COVID-19 şi radiografie pulmonară. Medicii mi-au zis că nu-i de joacă."

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Insula de 1 milion Kanal D JPG
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG