Cum se simte Bodo de la Proconsul la trei săptămâni de când a suferit un infarct. S-a lăsat imediat de fumat

6 iunie, 2020
7 bodo de la proconsul infarct jpg jpeg

Bodo de la Proconsul a avut mari probleme de sănătate. Cântăreţul a fost operat de urgenţă de medici, totul a decurs normal, iar artistul se simte bine!

Cu sănătatea nu este de glumă, după cum povesteşte chiar artistul care a trecut prin momente dificile. Bogdan Mihai Marin, cunoscut sub numele de Bodo de la Proconsul, a suferit un infarct în urmă cu trei săptămâni. Nu şi-a dat seama şi a continuat activităţile pe care le făcea în mod normal. Ulterior, starea lui s-a agravat, a rugat-o pe soţie să îl ducă la spital: „Am crezut ca e un reflux gastric, dar n-a fost aşa. M-am tratat cu medicamente împotriva arsurilor gastrice. După două zile mă dureau braţele şi aveam o stare agitată. I-am spus soţiei ca nu mă simt bine şi am mers la spital”

Medicii au decis că trebuie să îl opereze de urgenţă. I-au montat trei stenturi la inimă, se simte bine acum, mai ales că a renunţat la fumat. 

„M-am simţit rău acum vreo trei săptămâni. Am suferit un infarct miocardic acut. L-am dus pe picioare două zile jumătate. Am fost operat de urgenţă, apoi, angioplastie, mi-a fost desfundat vasul acela şi mi s-au montat trei stenturi. M-am simţit foarte bine după aceea. Ieri am revenit la spital pentru al patrulea stent. După intervenţia de ieri, s-a constatat că nu mai e nevoie de cel de-al patrulea stent, organismul a răspuns foarte bine la medicaţie şi pentru că am lăsat ţigările. Sunt fericit că m-am lăsat de fumat şi mă simt foarte bine acum”, a povestit Bodo La "Vorbeşte lumea", emisiunea de pe PRO TV.

Ce familie frumoasă are Bodo de la Proconsul. E fericit alături de cei doi copii adoptaţi şi de soţie

De fiecare dată când a apărut la TV, Bodo de la Proconsul a vorbit despre proiectele muzicale în care a fost implicat sau pe care urma să le demareze. Mulţi dintre fanii săi nu ştiu ce familie frumoasă şi-a clădit, mai ales că este un tată de nota 10. Bogdan Mihai Marin, cunoscut sub numele de Bodo de la Proconsul, este căsătorit de aproximativ 10 ani de zile cu soţia sa, Loredana.

Cei doi au surprins în urmă cu câţiva ani când au anunţat că au adoptat doi copii. Este vorba despre Daniel şi Filip pe care i-au găsit într-un centru de plasament. Cei doi sunt fraţi şi au fost adoptaţi de Bodo şi de soţia Loredana când unul avea nouă luni, iar cel mai mare un an şi zece luni. În prezent copiii adoptaţi au şapte, respectiv opt ani, iar artistul este de părere ca a fost cea mai bună alegere pe care o putea face în viaţă.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg