Cum se simte Titi Aur după COVID. Experienţa a fost cruntă! Mesajul pe care vrea să îl transmită tuturor românilor

15 aprilie, 2021
1 titi aur jpg jpeg

Titi Aur a trecut recent prin experienţa bolii COVID-19, o cumpănă a vieţii pe care nu ar vrea să o mai trăiască vreodată. Celebrul pilot este convins că a renăscut.

Bărbatul a fost tratat la Bârlad, oraşul în care s-a născut, şi este foarte mulţumit de serviciile medicale pe care le-a primit. Iată ce a scris pe Facebook, fiind convins că mesajul său este unul important!

”In aceasta perioada am primit mesaje de incurajare si suport de la foarte multe persoane si doresc sa le multumesc tuturor.

Am ales sa raman la spitalul din Barlad pentru ca am incredere foarte mare in echipa de aici. Acum ma simt putin mai bine, insa depind in continuare de peretele cu furtunul de oxigen si sper ca intr-o saptamana sa pot sa parasesc spitalul, bineinteles dupa refacerea analizelor.

Nu sunt omul care isi pune viata personala pe facebook sau in comunicari frecvente, dar experienta COVID ma face sa va transmit ceea ca am simtit.

Dupa sase zile cu masca de oxigen la doua surse cu peste 20 litri/min, timp in care m-am simtit ’strans de gat’ si cu senzatii dese de atac de panica, am reusit sa respir 20 min fara masca.

M-am nascut a doua oara!!!!

Din pacate mai exista si minti ’zapacite’ care sustin ca e fake. Daca nu ar fi fost si astfel de comentarii ar fi insemnat ca am ajuns in RAI 😁

Incercati sa va feriti de acest virus pentru ca el chiar exista si ATENTIE, cei care sustineti public contrariul si tratamentul facut acasa ’dupa ureche’, puteti deveni autorii morali ai unor tragedii la care se expun cei care cred in voi!

Cereti ajutor de specialitate fara nicio ezitare.

Va doresc tuturor multa Sanatate!!!

De asemenea, medicul care l-a tratat s-a fotografiat alături de Titi Aur explicând în poză că e vorba de doi campioni. Imaginea a fost preluată de pilot pe profilul domniei sale, adăugând: ”Multumesc Dr. Tacu Oleg si echipei medicale de la spitalul din Barlad care a reusit sa ma faca invingator in lupta cu virusul. Mult succes in continuare!”.

Este important să conştientizăm că e necesar să tratăm situaţia sanitară prin care trecem cu responsabilitate şi respect pentru toţi semenii noştri.

Sursă foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg
Nunta Smiley (1) jpg
Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg