Cum şi-a petrecut William Hurt ultimele zile din viaţă? A renunţat la tratament şi-a îndurat dureri atroce. “Moartea lui a fost un cadou!”

18 martie, 2022
1 william hurt bun jpg jpeg

Regretatul actor hollywoodian, care s-a prăpădit pe 13 martie – cu numai o săptămână înainte de-a împlini 72 de ani - , a refuzat tratamentul în ultima fază a bolii sale şi a suferit nişte dureri greu de imaginat.

Ultimele săptămâni din viaţa lui William Hurt au fost greu de îndurat pentru actorul care avea cancer în ultimă fază. Acesta a refuzat să ia opiacee dintr-un motiv simplu – nu voia să renunţe la abstinenţa sa de la droguri, care dura de câteva decenii bune.

Starul hollywoodian a fost de acord să meargă într-un cămin de bolnavi în fază terminală abia când suferinţa sa devenise prea mare. Toate aceste lucruri au fost dezvăluite de o sursă din anturajul regretatului actor pentru Daily Mail.

“Moartea lui nu a fost atât tragică, cât mai ales un cadou. Suporta o durere atât de mare şi o suferinţă inimaginabilă, după care s-a dus liniştit, împăcat. S-o opus cât a putut luării opiaceelor, pentru că voia să nu consume droguri, lucru pe care reuşise să-l facă de câteva decenii bune”, a declarat apropiatul actorului.

“A căutat tratamente alternative şi a dus-o destul de bine mult timp. A reuşit chiar să facă şi două filme în tot acest timp. Însă cancerul l-a învins, într-un final. A cedat şi a acceptat să primească morfină numai în ultima lui săptămână de viaţă”, a continuat acesta să povestească.

Hurt anunţase că suferea de cancer la prostată, care se metastazase la oase, în mai 2018, făcând precizarea că boala lui se afla în stadiu terminal atunci. Actorul reuşit să reziste până pe 13 martie 2022, când s-a stins cu numai o săptămână înainte de-a împlini 72 de ani. William Hust a murit acasă la el, înconjurat de familie, în Portland, Oregon, unde locuia încă din 2015.

Forto - Profimedia, FacebookRecente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg