Cum şi-a petrecut William Hurt ultimele zile din viaţă? A renunţat la tratament şi-a îndurat dureri atroce. “Moartea lui a fost un cadou!”

18 martie, 2022
1 william hurt bun jpg jpeg

Regretatul actor hollywoodian, care s-a prăpădit pe 13 martie – cu numai o săptămână înainte de-a împlini 72 de ani - , a refuzat tratamentul în ultima fază a bolii sale şi a suferit nişte dureri greu de imaginat.

Ultimele săptămâni din viaţa lui William Hurt au fost greu de îndurat pentru actorul care avea cancer în ultimă fază. Acesta a refuzat să ia opiacee dintr-un motiv simplu – nu voia să renunţe la abstinenţa sa de la droguri, care dura de câteva decenii bune.

Starul hollywoodian a fost de acord să meargă într-un cămin de bolnavi în fază terminală abia când suferinţa sa devenise prea mare. Toate aceste lucruri au fost dezvăluite de o sursă din anturajul regretatului actor pentru Daily Mail.

“Moartea lui nu a fost atât tragică, cât mai ales un cadou. Suporta o durere atât de mare şi o suferinţă inimaginabilă, după care s-a dus liniştit, împăcat. S-o opus cât a putut luării opiaceelor, pentru că voia să nu consume droguri, lucru pe care reuşise să-l facă de câteva decenii bune”, a declarat apropiatul actorului.

“A căutat tratamente alternative şi a dus-o destul de bine mult timp. A reuşit chiar să facă şi două filme în tot acest timp. Însă cancerul l-a învins, într-un final. A cedat şi a acceptat să primească morfină numai în ultima lui săptămână de viaţă”, a continuat acesta să povestească.

Hurt anunţase că suferea de cancer la prostată, care se metastazase la oase, în mai 2018, făcând precizarea că boala lui se afla în stadiu terminal atunci. Actorul reuşit să reziste până pe 13 martie 2022, când s-a stins cu numai o săptămână înainte de-a împlini 72 de ani. William Hust a murit acasă la el, înconjurat de familie, în Portland, Oregon, unde locuia încă din 2015.

Forto - Profimedia, Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png