Cum şi-a pierdut Clark Gable marea iubire. Viaţa actorului nu a mai fost niciodată la fel după tragedia trăită

29 iulie, 2020
1 clarck jpg jpeg

Clark Gable şi Carole Lombard au format unul dintre cele mai populare cupluri în anii '30. S-au cunoscut când erau căsătoriţi cu alţii, dar dragostea lor părea menită să existe.

Carole avea o căsătorie nefericită cu actorul William Powell, iar Clark cu Maria Langham din Houston.

Istoria lor comună a început, oarecum, când au jucat în filmul No Man of Her Own, în 1932, deşi atunci nu anunţa nimic romantismul ce avea să se nască între ei.

Au reuşit să păstreze o relaţie strict profesională, dar după patru ani, Carole s-a eliberat de angajamentele sale civile iar Clak s-a separat de soţia sa. S-au întâlnit la White Mayfair Ball, în Beverly Hills, iar de această dată scânteia s-a aprins.

La petrecerea în care s-au întâlnit după ce lucraseră împreună, cei doi au flirtat toată noaptea. Actorul a rugat-o să vină în camera lui, ea i-a răspuns scurt: „Cine crezi că eşti?”

4 claro2 jpg jpeg

Potrivit lui Carole Lombard, dragostea din ei nu s-a născut la prima vedere, aşa cum decurg majoritatea poveştilor la Hollywood. În cartea sa, regizorul Garson Kanin a redat ce povestea Lombard în legătură cu prima lor întâlnire pe platourile de filmare. “Am avut tot felul de scene de dragoste fierbinţi , dar nu am avut nici un tremur”.

Treptat a reuşit însă să îi câştige dragostea. Carole şi Clark au devenit de nedespărţit şi au rămas aşa până la moartea actriţei, care s-a produs în 1942, în urma unui accident de avion. Pentru Gable, Lombard a fost doar meciul de care avea nevoie, după cum a declarat odată.

Lombard îl adora , iar el o iubea profund. „Este un dividend suplimentar atunci când îţi place fata de care te-ai îndrăgostit”,mărturisea Gable.

Deşi căsătoria lor era constat afectată de zvonurile legate de infidelitatea lui, Clark a fost teribil de afectat de pierderea soţiei sale. Actorul ar fi încercat să ajungă pe vârful muntelui Nevada, la 7.800 de metri înălţime, doar  pentru a vedea locul unde marea lui iubire îşi găsise sfârşitul.

Gable nu a trecut niciodată peste această pierdere. Tragedia a avut loc în timp ce al Doilea Război Mondial era în desfăşurare şi Carole se întorcea dintr-un călătorie pentru strângerea de fonduri. Accidentul a fost cauzat, printre altele, de oprirea unui far de avertizare.

Evenimentele care au dus la moartea ei şi accidentul care a ucis-o au făcut subiectul unei cărţi, Fireball: Carole Lombard and the Mystery of Flight 3. Autorul cărţii, Robert Matzen, a adus dovezi că actorul era infidel. Clark se vedea chiar înainte de moartea soţiei cu o actriţă mult mai tânără, Lana Turner.

După moartea ei, şarmantul brunet s-a alăturat armatei în onoarea lui Carole.

5 lol jpg jpeg

În ciuda faptului că Clark Gable s-a căsătorit de două ori după moartea lui Carole, viaţa lui nu a mai fost, din păcate, niciodată aceeaşi. Pierderea îl afectase profund. Înainte de sfîrşit, Clark a cerut să fie înmormântat lângă iubita sa Carole. Starul a descoperit în Lombard o personalitate pe care nu a găsit-o niciodată la nicio altă femeie, înainte sau după căsătoria lor.

Actorul a murit în 1960 şi astăzi îşi găseşte liniştea într-un mausoleu, lângă cea pe care a iubit-o cu disperare.Recente pe Ok! Magazine

Insula de 1 milion Kanal D JPG
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg
FotoJet Amalia jpg
Haven Garner Warren, Jessica Alba și Honor Warren participă la proiecția Netflix, GettyImages jpg
Bridgerton foto Getty Images jpg
Jennifer Lopez la absolvirea mezinului lui Ben, Profimedia (2) jpg
jennifer lopez si ben affleck 24 august7 jpeg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG