Cum şi-a salvat copiii de la droguri Angela Lansbury

16 iunie, 2016
The Acting Company 2015 Fall Gala Arrivals jpeg

O ştii din serialul "Verdict: Crimă", dar câte ştii cu adevărat despre viaţa ei? Angela a fost extrem de discretă, iar aceste dezvăluiri i-au uimit pe fanii ei

Angela şi-a salvat copiii din ghearele drogurilor.

În timpul anilor '60, copiii adolescenţi ai Angelei cu soţul ei, Peter Shaw, căzuseră în patima drogurilor, mai ales sub influenţa unei găşti de puşti bogaţi din cercurile Hollywoodului. Fiul ei, Anthony, ajunsese să consume heroină, iar fiica ei, Deirdre, de asemenea consumatoare de droguri, intrase în periculosul cult al lui Charles Manson. Angela şi soţul Peter au fost profund afectaţi, după cum a povestit recent un apropiat pentru revista Closer.

"Eu şi Peter nu înţelegeam ce se întâmplase. Nu ştiam prea multe despre droguri la acea vreme", a povestit, la un moment dat, Angela, azi în vârstă de 90 de ani. Când Anthony a fost la un pas de moarte din cauza unei supradoze, acela a fost semnalul final de alarmă pentru Angela şi Peter, de asemenea actor. Cei doi şi-au dat seama că trebuie să părăsească Hollywoodul pierzaniei pentru a-şi salva copiii. Aşa că în 1970, s-au mutat în County Cork, Irlanda, unde se născuse mama Angelei.

Anthony, la înmormântarea tatălui Peter, în 2003.

Acolo, atât Anthony, cât şi Deirdre şi-au revenit complet, încetul cu încetul. "N-am nicio îndoială că am fi pierdut unul dintre copii, dacă nu pe amândoi, dacă nu i-am fi mutat în simplitatea vieţii din Irlanda", povesteşte Angela, iar prietenii spun că şi soliditatea mariajului ei cu Peter a ajutat la rezolvarea problemelor copiilor - un mariaj care a durat 54 de ani, până în 2003, la moartea lui Peter. Interesant este că fiul lor, Anthony, a r[mas extrem de apropiat de mama sa, care i-a salvat viaţa, şi chiar a regizat câteva episoade din serialul "Verdict: Crimă".

Foto: WENN, GETTY IMAGES