Cum şi-a trăit Patrizia Paglieri adolescenţa în Italia: “ Mă bucur că nu am fost cuminte”

15 martie, 2022
5 patrizia paglieri jpg jpeg

Chef Patrizia Paglieri îşi delectează în fiecare zi, la Kanal D colegii de platou cu preparate delicioase, şi îi inspiră pe cei din faţa micilor ecrane cu reţete inedite şi uşor de preparat. Fire jovială, emanând o stare de bine continuă, Patrizia Paglieri a povestit amuzată, în emisiunii cum era la vârsta adolescenţei, pe care şi-a petrecut-o în însoritul oraş Sanremo.

Rebelă de atunci reuşea adesea să-şi panicheze părinţii; totul a culminat când într-o bună zi a plecat cu barca trei zile pe mare, alături de prietenii ei, fără să-şi anunţe părinţii.

 “Făceam des boacăne. Părinţii mei lucrau până târziu, eu rămâneam cu bunica şi plecam pe geam de acasă; reveneam cu puţin timp înainte să se întoarcă părinţii mei de la serviciu. De la 16 la 24 de ani, până m-am căsătorit, le-am tot dat bătăi de cap părinţilor mei. Avem prieteni buni, voiam să plec să mă distrez, trăiam la Sanremo, acolo e greu să fii cuminte. Mă bucur că nu am fost cuminte, că m-am distrat! Îmi amintesc că am plecat cu barca cu prietenii, fără să îmi anunţ părinţii, însă a doua zi, de pe mare, le-am spus pe unde sunt, nu am vrut să se îngrijoreze. Mie mi se părea firesc să fac astra, să mă bucur de viaţă.  Aveam prieteni ok, buni, nu aveau de ce să îşi facă griji, nu m-am gândit că ai mei se vor panica”, a povestit Patrizia.Recente pe Ok! Magazine

Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg