Cum şi-ar dori vedetele să sărbătorească Valentine’s Day

13 februarie, 2014

Romantismul trece dincolo de barierele celebrităţii. Şi cum mâine este Ziua Îndrăgostiţilor la americani, înseamnă că şi vedetele îşi imaginează întâlnirea perfectă pentru această zi, fie că e vorba de o cină romantică în doi, fie o seară trântit pe canapea, cu o bere în mână şi un film bun. Din fericire, fără prea mulţi ursuleţi de pluş, felicitări sclipicioase sau ciocolată în formă de inimioare.

Romantismul trece dincolo de barierele celebrităţii. Şi cum mâine este Ziua Îndrăgostiţilor la americani, înseamnă că şi vedetele îşi imaginează întâlnirea perfectă pentru această zi, fie că e vorba de o cină romantică în doi, fie o seară trântit pe canapea, cu o bere în mână şi un film bun. Din fericire, fără prea mulţi ursuleţi de pluş, felicitări sclipicioase sau ciocolată în formă de inimioare, însă cu o doză bună de sentimentalism.

O parte dintre celebrităţi şi-au imaginat, de-a lungul timpului, cum ar arăta planul perfect de Valentine’s Day pentru ele. Să vedem ce le-a trecut lor prin minte, pentru ziua de 14 februarie…

Taylor Swift

Cântăreaţa care nu conteneşte să predice muzical relaţiile sale eşuate a spus că nu are un tipar pentru Ziua Îndrăgostiţilor, pentru ea “contează persoana cu care sărbătoreşte iubirea”pe 14 februarie. “Cred şi-n dragoste la prima vedere”, a continuat ea. “Acea chimie magică, intangibilă, fără măsură, apare cu anumiţi oameni. Rar se întâmplă, trebuie să nu laşi să-ţi scape”, spune Taylor. Practic, întâlnirea perfectă de Ziua Îndrăgostiţilor este, de fapt, sufletul ei pereche. Atât. Superb.

Jennifer Aniston

Tocmai ce şi-a sărbătorit ziua de naştere cu prietena sa şi colega din serialul Friends, Courteney Cox, însă nu şi cu logodnicul ei, Justin Theroux. Ce s-o fi întâmplat între ei, nu ştim. Dar ştim că în 2009, în timp ce îşi promova filmul He’s Just Not That Into You, starul de 45 de ani a admis că i-ar plăcea o Zi a Îndrăgostiţilor simplă. “Cât mai simplu… vreau să pot merge la un restaurant bun, să am parte de o conversaţie plăcută şi poate de o plimbare pe plajă, dacă există vreuna în apropiere”, spune Jen. Deşi pare un clişeu siropos, iată că o noapte romantică este una care tinde spre perfecţiune.

Alex Pettyfer

Tânărul star din Magic Mike, care a cucerit cu rolul său multe inimi, a declarat recent pentru o revistă străină că „bărbaţii sunt la fel de sensibili ca şi femeile”. Deşi cam strâmbăm din nas la replica lui, iată că el chiar preferă o seară romantică petrecută tradiţional: film plus cină în doi. “Ai parte de toate emoţiile acelea noi când eşti la cinema – vă uitaţi încontinuu unul la celălalt, deşi încercaţi să nu... Deci chiar am avut parte de cinci întâlniri romantice, la care pot să spun că nici nu ştiu ce filme am urmărit”.

Anna Kendrick

Actriţa de 28 de ani din filmul Pitch Perfect îşi aminteşte de o amintire romantică inedită, când un tip a dus-o la un taco-drive, supărat fiind că ea nu a mâncat un taco în viaţa ei. “Dacă eşti în stare să transformi un restaurant Del Taco în ceva romantic, înseamnă că te pricepi”, a spus Anna. Totuşi, ingredientele unei zile perfecte de Valentine’s Day: el să se ofere să plătească nota de plată, cât şi un set de băuturi pentru ca ea şi el să se cunoască mai bine. De asemenea, e de acord cu serenadele – atât timp cât ai voce!

Zac Efron

O zi romantică pentru tânărul actor este una aventuroasă! Nu îi plac întâlnirile clasice. “Să-mi dau întâlniri e cam greu pentru mine... cum sunt cinele sau chestii de genul ăsta. E foarte ciudată o aşa situaţie penibilă şi forţată. Prefer să plec şi să fac ceva palpitant” – ceea ce înseamnă că partenera sa trebuie să fie dispusă la provocări.

FOTO WENNRecente pe Ok! Magazine

Carla Bruni la Cannes 2024   GettyImages 2153558078 jpg
Anca Lungu si sotul Harry Arampatzis la Cannes la premiera Trei kilometrin pana la capatul lumii   Alex Rosu (3) jpg
CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg