Cum şi-au decorat de Crăciun casa Anamaria şi Tudor Ionescu: "Nu am stat niciodată atât de mult pe-acasă în ultimii 15 ani!"

21 decembrie, 2020
1 yonestii 1 jpg jpeg

Solistul Fly Project şi soţia sa ne-au povestit cum aşteaptă aceste sărbători, tradiţionale şi atipice în acelaşi timp, şi ne-au arătat cât de frumos şi-au decorat casa

Acasă la Anamaria şi Tudor Ionescu este o atmosferă de sărbătoare cu adevărat magică - aşa cum puteţi vedea şi în imagini. Şi asta pentru că Ana a avut timp mai mult ca oricând să dedice propriei case talentul de decorator şi creator de decoruri pus altădată şi în slujba evenimentelor pregătite prin Eventlicious, firma a cărei cofondatoare este. Iar Tudor... are timp mai mult ca oricând, poate chiar mai mult decât şi-ar dori, să admire decorul. Pentru că vorbim despre un an atipic, fără concerte şi evenimente, dar cu timp recuperat alături de familie. Şi mai este ceva diferit pentru ei anul acesta: fiica lor, Ilinca, în vârstă de 3 ani, a început să înţeleagă sensul acestei sărbători. Adică poate cere cadoul visat, nu-i aşa?

11 yonestii 7 jpg jpeg

Cum veţi petrece Crăciunul? Cum îl simţiţi diferit faţă de ceilalţi ani?

Anamaria Ca de fiecare dată, Crăciunul îl vom face în familie. Nu că am putea să avem şi alte opţiuni, având în vedere perioada pe care o trăim. Diferenţa faţă de anii trecuţi este că anul acesta ne-am apucat să decorăm, scuze, m-am apucat să decorez casa din luna noiembrie. (râde) Din mai multe motive. Eu sunt fan al sărbătorilor de iarnă, am avut timp la dispoziţie, am făcut decoraţiunile acasă, cu mâna mea. M-am putut baza şi pe ajutorul Ilincăi. Mă bucur mult că-i place să fie creativă. Şi încă un lucru diferit faţă de anul trecut este că ştie ce-şi doreşte, ştie ce să-i ceară lui Moş Crăciun. Şi lista nu este deloc scurtă. Dar cea mai mare dorinţă este să-i aducă o pisică sau un căţel, adevăraţi. Specifică de fiecare dată.

Păi şi Moşul ce spune despre această dorinţă?

Nu o să primească încă un animal, nu ne lasă Tudor, dar ştie că va primi atunci când ne vom muta la curte.

9 yonestii 5 jpg jpeg

Iar cu pregătirile meniului cum staţi?

Am tot timpul din lume să fac şi de mâncare. La fel ca şi anii trecuţi, ne vom “lupta” cu sarmalele, cozonacii, cârnaţii, salata de boeuf, dulciurile de tot felul.

Tudor, pentru tine cum sunt aceste Sărbători? Îmi amintesc din anii trecuţi, când stăteam de vorbă: tu erai plecat la concerte, de multe ori în străinătate, iar Ana rămânea acasă...

Tudor Da, pentru mine, acest an.. şi mai ales acest decembrie este total atipic, nu am stat niciodată atât pe acasă în ultimii 15 ani. Cred, însă, că fiecare perioadă are rolul ei. Cumva, am înţeles cu toţii multe în aceste luni - cine a vrut să înţeleagă. Am avut timp să ne uităm în jur, să ne vedem pe noi, dar şi pe ceilalţi, am avut timp de planuri, de a pune totul pe hârtie, realist. Eu am fost în studio în tot acest timp, am făcut muzică, am compus mult, pentru că am avut timp şi linişte - parţială, dar a fost.

7 yonestii 3 jpg jpeg

Dacă lăsăm deoparte concertele, spune-mi ce amintiri dragi ai tu de Crăciun.

Crăciunul pentru mine înseamnă acasă, familie, mâncare bună şi linişte. Amintirile din copilărie legate de Crăciun sunt despre prăjiturile de casă făcute de bunica mea, în general.. Cam toate amintirile despre Crăciun se leagă de ei.. de bunicii mei. La părinţii mei, la Aiud, nu ajung în perioada asta, din motive uşor de înţeles, încerc să ii protejez, dar ei sunt oricum obişnuiţi să nu ne vedem în perioada asta.

Cum priveşti spre 2021?

Anul următor sunt convins că o să fie altfel, dar clar într-un sens bun, o să fie plin de muzică, pentru că oamenilor le este dor de concerte, de petreceri, de socializare şi distracţie. Nouă ne este dor de ei, de scenă şi de feeling-ul acela unic, este o energie pe care nu ai cum să o iei din altă parte ca artist.Recente pe Ok! Magazine

Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
FotoJetLisa jpg
Thomas Anders si Dieter Bohlen de la Modern Talking GettyImages 544975907 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}