Cum şi-au petrecut soţii JF Kennedy Jr. şi Carolyn Bessette ultimele zile din viaţă, înainte ca avionul lor să se prăbuşească în ocean

17 ianuarie, 2021
1 screenshot 2021 01 17 john f kennedy jr s jfkjrpage instagram profile o 630 photos and videos png png

John F. Kennedy Jr. a murit prematur, la numai 38 de ani, alături de marea dragoste a vieţii lui, Carolyn Bessette (33) şi cumnata lui, Lauren (34). Fiul fostului preşedinte american pilota avionul care a căzut în Atlantic, pe 16 iulie 1999, chiar din vina lui.

Dispariţia bruscă şi absolut regretabilă a lui JFK Jr. a fost una dintre tragediile răsunătoare din familia Kennedy, printre care s-a numărat şi asasinarea tatălui lui, fostul preşedinte John F. Kennedy. Conform celor relatate de ABC, avionul Piper Saratoga, pe care Kennedy Jr. îl pilota pentru a ajunge la nunta verişorului Rory, a dispărut fără urmă, în timp ce trupurile neînsufleţite ale celor aflaţi la bordul lui au fost găsite de scafandri pe fundul Atlanticului, în ziua de 21 iulie.

ei doi png png

“A fost zguduitor!”, a declarat Rose Marie Terenzio, asistenta personală a lui JFK Jr. “Incredibil de-a dreptul! Era de parcă pământul se cutremurase şi se crăpase în două. Nu puteam să înţeleg cum de s-a putut întâmpla aşa ceva. Tocmai lui!...”

Înainte de accident, JFK Jr. a trecut prin câteva schimbări semnificative. Revista George, pe care o lansase în 1995, întâmpina câteva probleme majore – urma să aibă pierderi de 10 milioane de dolari, conform estimărilor, co-fondatorul publicaţiei ieşise din afacere şi nici publisherul Hachette nu mai arăta prea mare interes. Aşadar John trebuia să găsească alte surse de finanţare pentru revista sa. Dar nu numai afacerile lui Kennedy întâmpinau probleme, ci şi mariajul lui. JFK Jr. avea discuţii contradictorii cu soţia lui, care nu suporta să trăiască sub lupa presei.

Poveste cu sfârşit tragic

Cei doi soţi se căsătoriseră în 1996, iar John era pregătit să devină tată la scurt timp după nuntă, pe când frumoasa lui soţie ezita: „Trăiesc ca într-un acvariu. John e obişnuit, dar eu nu sunt. Cum aş putea aduce pe lume un copil într-o astfel de lume?!”, spunea Bessette.

Pe 14 iulie, sora lui Carolyn a organizat un prânz special în încercarea de a-i împăca pe cei doi soţi care ajunseseră să locuiască separat. Soţii Kennedy s-au împăcat chiar în dimineaţa tragicului accident. John s-a dus, pe 15 iulie, la spitalul Lenox Hill pentru a-şi scoate gipsul de la gleznă, pe care şi-l pusese cu ceva timp în urmă. Lauren a fost cea care i-a propus să le ducă pe cele două surori la nunta verişorului lui cu avionul, cu toate că John folosea cârje după scoaterea gipsului de la picior. Zis şi făcut!

Avionul era pregătit de decolare la 8.38pm. John îşi luase licenţa de pilot cu numai un an înainte şi cumpărase avionul în urmă cu trei luni. JFK a verificat cu turnul de control întregul traseu, iar, când avionul n-a mai ajuns la timp, a fost declarat dispărut.

Căutarea trupurilor celor trei persoane declarate dispărute a durat cinci zile, iar autopsia lor a arătat că toţi au murit la impact. Cauza accidentului s-a dovedit ulterior a fi eroarea pilotului. Nu a reuşit să menţină controlul avionului în timpul unei coborâri spre apă noaptea.

Foto - InstagramRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg