Cum şi-au petrecut vedetele Ziua Recunoştinţei

25 noiembrie, 2016
daddy bun jpeg

O sărbătoare importantă pentru americani, pe care nici celebrităţile n-au ratat-o. Iată cine s-a încumetat să gătească curcan şi cine a comandat cina!

The proud Daddy

O poză care face cât o mie de cuvinte! Puff Daddy în bucătărie! Rapperul s-a fotografiat mândru cu ditamai curcanul. Acum nu putem băga mâna în foc că el a fost cel care l-a gătit, deşi el aşa pretinde, singurul lucru de care suntem siguri e că el se laudă cu cina cel mai mult.

John Legend, în bucătărie

Alte staruri care adoră să gătească sunt cuplul Chrissy Teigen şi John Legend. Numai că cei doi nu sunt atât de tradiţionalişti precum am crede, ei gustând puţin şi din alte preparate, care nu sunt deloc specifice Zilei Recunoştinţei, cum ar fi macaroane cu brânză.

Gospodina Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow e ca orice gospodină de pe pământul ăsta! În haine de casă, alături de prieteni, şi-a suflecat mănecile şi s-a apucat de treabă. Ceea ce a ieşit din mâinile ei îndemânatice nu prea ştim, că totul e bine ascuns sub un prosop, pe masă. Hm!!

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez e o divă până la capăt! Ea nu se pozează cu şorţul de bucătărie, trudind de zor printre oale şi cratiţe, nu! Ea s pozează all glam şi ne spune numai cât de mult a mâncat ea şi cât de greu e să treci prin sărbătorile astea, dragă! Of!

Acasă la Sofia Vergara

La Sofia Vergara acasă a fost nebunie mare, cum altfel?! Lume multă, toţi înfometaţi şi gustând din toate bunătăţile! Colombian style, baby!

Kyle şi Tyga, de Ziua Recunoştinţei

Familia Kardashian s-a strâns toată la Khloé acasă. Vedeta de reality show s-a lăudat cu tot ce a a gătit, iar Kylie şi iubitul ei, Tyga, au fotografiat preparatele.

Paris şi Prince Jackson

Copiii lui Michael Jackson şi-au petrecut Ziua Recunoştinţei împreună cu bunica lor, Katherine, care are 86 de ani. “Nimic nu e mai important decât familia!”, a spus fiica de 18 ani a regretatului cântăreţ. De acord!

foto - InstagramRecente pe Ok! Magazine

traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Emma Raducanu decorata de Regele Charles   GettyImages 1245201010 jpg
Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg