Cum vrea regina să-i umilească pe rebelii Harry şi Meg? O să le refuze lucrul pe care şi-l doresc cel mai mult

30 iulie, 2021
1 fotojet jpg jpeg

Regina ştie să joace dur şi diplomat, în acelaşi timp. Doar are atâţia ani de experienţă.

Un expert în problemele familiei regale britanice a explicat că regina Elisabeta a II-a încearcă să gestioneze problemele pe care cei doi le ridică odată cu dezvăluirile pe care le fac fără perdea. Suverana se teme că rebeliunea lor poate afecta negativ integritatea Casei Regale pe care ea a menţinut-o nepătată atâta timp.

Noua carte de memorii pe care Harry o are în plan poate dinamita liniştea regală. Regina se aşteaptă la orice din partea lui.

stanga
dreapta
2 fotojet jpg jpeg
3 casa regala jpg jpeg
4 casa regala1 jpg jpeg
5 casa regala2 jpg jpeg
6 meg si harry jpg jpeg

Prinţul Harry şi Meghan Markle au renunţat la viaţa la Palat şi s-au mutat în SUA. De acolo, fac constant dezvăluiri şi afirmaţii care umbresc aparenta linişte a monarhiei britanice. Regulile acesteia au fost mereu mai rigide, departe de lejeritatea interviurilor la care Harry şi Meghan participă.

Însă regina şi sfătuitorii săi au găsit o formulă de a-i stopa pe cei doi. O să le refuze exact ceea ce ei îşi doresc cel mai mult: atenţia.

Ingrid Seward, o specialistă în monarhia britanică, susţine că Maiestatea Sa Elisabeta a II-a va aplica această strategie. Nu le va retrage titlurile, ci îi va ignora pur şi simplu: “Mai bine ignoraţi-i decât să le daţi mai mult muniţie pentru a critica monarhia“.

Seward a declarat pentru Express.co.uk:„ Nu cred că eliminarea titlurilor ar face mare diferenţă. În plus, ar părea o decizie meschină. De asemenea, nu cred că este ceva ce Regina ar dori să facă în acest stadiu al domniei sale. Ar fi mult mai umilitor să-i ignore! Chiar şi excluderea lor din jubileu anul viitor le-ar oferi muniţie pentru a critica monarhia”.

Prinţul Harry şi-a anunţat intenţia de a scrie o publica o carte de memorii în care va vorbi despre viaţa sa ca nepot al reginei, moartea mamei sale, prinţesa Diana, şi relaţia sa cu tatăl său, prinţul Charles, şi fratele său mai mare, prinţul William.

Vorbind despre cartea lui Harry, expertul regal Richard Fitzwilliam a spus: „Simpla sa existenţă este o un fel de pârghie care va putea fi utilizată împotriva familiei regale în anii ce vor urma.

Această carte are potenţialul de a deveni o adevărată dinamită. Cei doi au devenit necinstiţi. Este un fapt”, explică expertul regal, citat de ”The Sun”.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg