Cupluri care s-au despărţit în 2015

1 iunie, 2015

Pentru starurile de la Hollywood este destul de greu să aibă relaţii de durată, de aceea vestea despărţirii lor poate nu v-a luat tocmai prin surprindere. Cu aşa de multe persoane minunate în jur, e greu să menţii interesul

Pentru starurile de la Hollywood este destul de greu să aibă relaţii de durată, de aceea vestea despărţirii lor poate nu v-a luat tocmai prin surprindere. Cu aşa de multe persoane minunate în jur, e greu să menţii interesul faţă de o singură persoană. Nu că le-am găsi vreo scuză, dar e de înţeles, într-o oarecare măsură, de ce starurile îşi tot schimbă partenerii.

Haideţi să vedem, aşadar, ce cupluri s-au despărţit în 2015!

Tiger Woods şi Lindsay Vonn

Tiger Woods şi Lindsey Vonn au avut o relaţie timp de trei ani, însă se pare că cei doi au ajuns să petreacă mai mult timp separate decât împreună. Cel puţin, asta spune campioana americană la schi alpin pe pagina sa de Facebook vizavi de despărţirea de fostul numărul 1 mondial la golf, Tiger Woods. "După aproape trei ani împreună, Tiger şi cu mine am decis de comun acord să punem capăt relaţiei noastre. Din păcate, noi avem şi unul şi celălalt vieţi foarte complicate, iar pasiunile pe care le avem ne ocupă majoritatea timpului fiind departe unul de altul", a explicat Vonn.

Miley Cyrus şi Patrick Schwarzenegger

În noiembrie, anul trecut, apărea ştirea că Miley s-a cuplat cu fiul lui Arnolds Scwarzenegger. Pe atunci, nimeni nu dădea nicio şansă relaţiei, având în vedere comportamentul scandalos al artistei în public. Dar, iată că relaţia lor a durat jumătate de an, întrecând chiar şi cele mai optimiste previziuni. Dar cum minunea nu ţine prea mult, cei doi au anunţat în luna aprilie a acestui an că relaţia lor s-a destrămat şi că nu există şansă de împăcare.

Big Sean şi Ariana Grande

După opt luni de relaţie şi numeroase apariţii împreună pe covorul roşu, cei doi au anunţat că se despart. Reprezentanţii artistei au declarat că în ciuda despărţirii, ea şi Big Sean au o relaţie de prietenie şi că încă ţin unul la celălalt.

Mandy Moore şi Ryan Adams

După şase ani de mariaj, Mandy şi Ryan au decis să meargă pe căi diferite în viaţă. În luna ianuarie a acestui an, cei doi au emis un comunicat de presă în care precizau că este vorba de o despărţire amicală, de comun acord, şi că vor ca vieţile lor să continue la fel ca şi până acum.

Patrick şi Jillian Dempsey

Iată că se întâmplă şi altfel. Relaţia lor a rezistat timp de 15 ani, însă se pare că cei doi au ajuns să-şi dorească lucruri diferite în viaţă. Cu toate acestea, starul din Anatomia lui Grey a declarat că are un respect profund pentru cea care i-a fost soţie atâţia ani şi că între cei doi este încă o relaţie frumoasă de prietenie, şi nu de război, aşa cum se întâmplă de cele mai multe ori în cazul unui divorţ.

Bradley Cooper şi Suki Waterhouse

Le-am admirat fiecare apariţie de pe covorul roşu în cei doi ani de relaţie. Însă faptul că fac un cuplu frumos, nu a fost de ajuns pentru ca relaţia celor doi să aibă continuitate. În martie, cei doi au anunţat că se despart. La câteva săptămâni de la acest eveniment, Bradley apărea în public cu o nouă cucerire: Irina Shayk.

Irina Shayk şi Cristiano Ronaldo

Şi dacă tot vorbeam despre Irina Shayk, trebuie să menţionăm că modelul s-a despărţit de Cristiano Ronaldo tot la începutul acestui an, după o relaţie de cinci ani. Pe atunci, Cristiano declara că cei doi au decis de comun acord să despartă şi că nu infidelitatea a fost motivul despărţirii lor.

Alte cupluri care s-au despărţit la începutul acestui an: Hilary Duff şi Mike Comrie, Pamela Anderson şi Rick Solomon.Recente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg