Cupluri celebre care s-au aruncat prea repede într-o relaţie serioasă

29 iunie, 2016
gigi hadid zayn malik vogue 04 jpeg

Unele vedete s-au grăbit să cunoască dragostea mai devreme decât ne-am fi aşteptat. Poate romantismul incurabil le-a convins să sară din floare în floare şi să uite de o iubire cu ajutorul alteia - şi să treacă la o relaţie serioasă din prima. Primele fotografii împreună cu noul partener, prima întâlnire cu viitorii socri, prima escapadă romantică, chiar sub privirile foştilor iubiţi care încă-şi ling rănile după despărţire – sunt semnele cuplurilor celebre care au trecut prea repede la o relaţie serioasă.

Cel mai bun exemplu este veşnic îndrăgostita Taylor Swift, care-şi scrie cântecele în funcţie de despărţirile amoroase şi care, la nici două săptămâni de la Adio-ul spus lui Calvin Harris (cu care a fost mai bine de un an), s-a aruncat direct în braţele altuia, în văzul tuturor. Actorul Tom Hiddleston este noul iubit al blondei, iar lucrurile se precipită de la o zi la alta.

Taylor Swift , Tom Hiddleston şi familia lui!

Surprinzător, britanicul de 35 de ani a prezentat-o deja părinţilor şi a dus-o în vacanţă la Roma, zilele acestea. De când s-au cuplat, Taylor şi Tom sunt de nedespărţit, surse spunând că artista ar fi zis despre iubitul ei de nici o lună de zile încoace că este… alesul. Asta, în timp ce fostul iubit, Calvin, îşi revarsă frustrările şi o ia la mişto pe reţelele de socializare.

Calvin Harris îi arată lui Tay ce a pierdut... într-un mod puţin patetic

Rob Kardashian a devenit faimos şi el, peste noapte, tot datorită unui posterior faimos. Nu al lui, ci al actualei iubite, Blac Chyna. De ce sunt şi ei un cuplu care a trecut prea repede la o relaţie serioasă? Păi, la două luni de când s-au cuplat, Rob a cerut-o de nevastă. Ea a acceptat… iar la o lună după logodnă, lumea afla că perechea va avea şi-un copil. Poate graba a avut de-a face şi cu dorinţa de-a avea şi ei propriul reality-show, după cum s-a anunţat deja…

Rob a fost vrăjit de... Blac Chyna, care e gravidă cu copilul lui

Gigi Hadid nici nu se despărţise bine de Joe Jonas, că s-a şi cuplat cu altul. Cu un prieten, mai exact, cu alt cântăreţ mai sexy, Zayn Malik. Modelul s-a cuplat cu acesta aproape concomitent cu despărţirea de Joe, în noiembrie 2015, ceea ce l-a deranjat foarte mult pe cel părăsit. Evident!

image

Khloe Kardashian a ajuns şi ea într-o relaţie extrem de serioasă cu Lamar Odom: la o lună de când s-au întâlnit la o petrecere în 2009, s-au căsătorit. Dar graba strică treaba şi procedurile de divorţ au apărut de prin 2013, urmând a fi finalizate anul acesta.

[caption id="attachment_391576" align="alignnone" width="437"] Khloe divorţează de Lamar, cu care s-a căsătorit după o lună de relaţie[/caption]

image

Kaley Cuoco s-a logodit cu Ryan Sweeting la doar trei luni de la prima lor întâlnire. Dar nici relaţia lor grăbită nu a fost una cu final fericit, pentru că anul trecut au anunţat că divorţează după doi ani de căsnicie.

Ryan Sweeting a fost părăsit la fel de rapid precum s-a căsătorit, de Kaley

Carmen Electra şi… Dennis Rodman au fost căsătoriţi timp de 9 zile. După care au divorţat. Desigur, nunta venise la doar nouă luni de relaţie, în care s-au aruncat prea repede.

22 martie 1999, pe când erau căsătoriţi. Adică într-una din acele 9 zile de mariaj

Gwen Stefani s-a aruncat şi ea în braţele altui partener după ce-a fost înşelată de soţul Gavin Rossdale, după 13 ani de căsnicie. Este vorba de cântăreţul de country Blake Shelton, cu care s-a cuplat neoficial dinainte ca divorţul de Gavin să se pronunţe. Şi este o relaţie cât se poate de serioasă de la început: noul iubit al divei i-a cunoscut copiii, familia, apar împreună pe covorul roşu, se iubesc de mama focului şi se zvoneşte că el ar fi cerut-o deja de nevastă. Prea grăbiţi?

Relaţie superserioasă după divorţ

Angelina Jolie s-a grăbit spre o relaţie superserioasă cu Billy Bob Thorton - şi-a făcut un tatuaj, şi-au împărtăşit fanteziile cele mai ascunse şi s-au unit şi prin taina căsătoriei – la două luni de dating, în 2000. Divorţul iminent a sosit la trei ani după.

Billy Bob Thornton şi Angie

FOTO GETTY IMAGES, INSTAGRAM



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Enrique și sora sa jpg
Premiere la GOPO 2024 iubiri noi, sarcini la vedere și tablouri de familie pe red carpet jpg
Esca și mama sa PNG
banner laura cosoi png
Gopo 2024   Amalia Enache, Andreea Raicu, Olimpia Melinte, Manuela Harabor jpg
Andreea Antonescu foto Ok Magazine DSC 0103 (2) jpg
FotoJet David tatuat jpg
Nicole Kidman, premiu pentru întreaga carieră, GettyImages (14) jpg
florin piersic facebook jpg
Jennifer Garner, Profimedia jpg
FotoJet Gherman jpg
FotoJet Penelope jpg
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin, pe podiumul de modă la gala Nu există nu se poate   Facebook (9) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg