Cupluri celebre care s-au certat pentru custodia animalelor de companie

22 iunie, 2017
FotorCreated jpeg

Este adevărat că majoritatea vedetelor au cel puţin câte un animal de companie la care ţin ca la propriul copil, unele chiar îşi cumpără în cuplu un animăluţ, dar ce se întâmplă când două staruri se despart şi trebuie să împartă totul, până şi custodia animalului? Animalele de companie sunt considerate membri ai familiei de către multe cupluri, fie ele celebre sau nu şi pot declanşa bătălii urâte în instanţă pentru custodie.

image

Este ca şi în cazul copiilor, cui poţi să acorzi dreptul de a creşte un animal? Şi se pare că oamenii ajung la punctul în care cheamă în instanţă vecini sau membri familiei pentru a fi martorii care să elucideze cine are dreptul să fie tutorele legal al animalului de companie. Iată că astfel de situaţii s-au tot întâmplat la Hollywood. Cum au rezolvat această problemă şi cine sunt protagoniştii unor astfel de situaţii?

Amber Heard şi Johnny Depp

image

Amber Heard şi câinii lui Johnny Depp, Pistol and Boo, au făcut din nou titlul unui scandal, patrupedele fiind la mijloc în scandalul culminat cu divorţul celor doi stăpâni.  Heard şi Depp au pretins custodia celor doi câini. Heard a vrut să-l păstreze pe Pistol, dăruit de prietena sa  Tasya van Ree, dar Johnny a vrut ambele exemplare canine.

Kristen Stewart şi Robert Pattinson

image

Despărţirea celor souă staruri din "Twilight" a fost destul de dureroasă, mai ales că nu s-au putut pune de acord asupra unui lucru - cine păstrează câinii pe care i-au adoptat împreună - Bear şi Bernie. În cele din urmă, Pattison a rămas cu cele două patrupede, poate că fosta iubită se simţea cu conştiinţa încărcată şi a renunţat la bătălie.

Britney Spears şi Kevin Federline

image

După ce a pierdut custodia celor doi copii cu fostul soţ, Kevin Federline, Spears a primit o altă lovitură. Federline a depus actele şi pentru câştigarea custodiei celor două animale. Nu se ştie încă cine a ieşit învingător şi cu două nasuri reci şi umede în casă.

Miranda Lambert şi Blake Shelton

image

Fostul cuplu nu a avut copii, însă a întâmpinat dificultăţi în legătură cu custodia animalelor de companie, inclusiv un cal pe care Shelton l-a cumpărat pentru Miranda. Acest animal a făcut obiectul multor dispute de când au divorţat, anul trecut. La proces şi-au împărţit şi drepturile asupra celor trei câini.

Kirsten Dunst şi Jake Gyllenhaal

image

Când Dunst şi Gyllenhaal s-au despărţit în 2004, iubitul lor câine Atticus a fost obiectul luptei pentru custodie. Din nefericire pentru Dunst, fostul ei a plecat cu tot cu câine.

Jennifer Love Hewitt şi Ross McCall

image

Lupta dintre Hewitt şi Ross asupra câinelui lor, un boxer numit Mona, a fost destul de murdară.  Hewitt "a încercat să schimbe numele lui Mona, că atunci când Ross îl strigă, câinele să nu răspundă".

Drew Barrymore şi Tom Green

image

Când Barrymore şi Green au divorţat în 2001, după mai puţin de şase luni de căsătorie, s-au luptat pentru custodia labradorului Flossie, care le-a salvat vieţile trezindu-i în timpul unui incendiu în 1998. Barrymore, proprietarul iniţial al lui Flossie, a câştigat cazul şi au trăit fericiţi până când  Flossie a murit în 2010, la vârsta de 16 ani.

Tiger Woods şi Elin Nordegren

image

Nordegren i-a vrut pe toţi cei trei câini ai cuplului după infidelitatea lui Woods care a ieşit la iveală în 2009. În timpul procesului de divorţ, Woods şi Nordegren au luptat pentru custodia câinilor. Se pare că au fost de acord în cele din urmă cu drepturi egale asupra patrupedelor, deoarece Woods a fost văzut cu câinii la plimbare şi după despărţire.

Hugh Hefner şi Crystal Harris

image

Când Harris a rupt logodna cu Hefner în 2011, a vrut să-şi păstreze câinele Charlie, spunând:  "Amândoi iubim căţeluşul. I-am spus dacă vrea să păstreze inelul şi Bentley-ul, iar eu voi păstra căţelul ". Harris a acceptat iniţial, apoi şi-a schimbat părerea. Dar totul s-a încheiat bine. Cei doi s-au împăcat şi s-au căsătorit din nou în 2012.

Melanie Griffith şi Antonio Banderas

image

Fiica lui Griffith şi a lui Banderas, Stella, era fost destul de mare ca să decidă cu care dintre părinţi vrea să locuiască când cei doi s-au despărţit după o căsătorie de aproape 20 de ani. Astfel, atenţia a fost îndreptată către animalele de companie. Griffith a cerut custodia câinelui Elliot şi a celor doi câini corcitură între labrador şi ciobănesc german, Arlo şi Mickey Finn.  Divorţul a părut amiabil, aşa că sperăm că cei trei căţei se bucură de atenţia ambilor stăpâni.

Orlando Blooom şi Katy Perry, Taylor Swift şi Calvin Harris

Orlando şi-a luat câine la fel ca fosta iubită Katy Perry.

Se pare că singurii care au ieşit basma curată din astfel de bătălii au fost Orlando Bloom şi Katy Perry, care au fost iubiţi timp de mai bine de un an. A fost destul timp pentru ca actorul să se ataşeze de căteţul simpatic al artistei, aşa că după despărţire şi-a luat unul identic. Nici Taylor Swift şi Calvin Harris nu au făcut un caz din custodia animalelor. Cei doi au hotărât să facă altfel lucrurile, aşa că artista i-a permis fostului să mai viziteze pisicile din când în când.

Foto: Arhiva OK, Hepta, Getty Images, InstagramRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg