Cupluri din filme care se iubesc şi în realitate

4 aprilie, 2016
kristen bell dax shepard hit run jpg jpeg

Se-ntâmplă ca unele vedete să-şi găsească iubirea chiar pe platourile de filmare. Desigur, se poate întâmpla şi ca unele cupluri, deja formate, să ajungă să joace în postura de iubiţi pe micile ecrane.

Haideţi, aşadar, să vedem care sunt acele cupluri din filme care se iubesc şi în realitate!

Kit Harington şi Rose Leslie – ”Game of Thrones”

Rose Leslie şi Kit Harington

Cum niciunul dintre ei nu era cunoscut înainte să apară în ”Game of Thrones” nu prea avem de unde şti dacă s-au cunoscut înainte sau în timpul filmărilor la respectivul serial. Cert este că au format un cuplu şi pe micile ecrane, iar acum o relaţie şi-n viaţa reală.

Goldie Hawn şi Kurt Russell

Kurt Russell şi Goldie Hawn

S-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei ”Swing Shift”, în 1983. Relaţia lor amoroasă, însă, s-a consolidat câţiva ani mai târziu. Deşi cei doi nu s-au căsătorit niciodată, Goldie şi Kurt formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood, fiind împreună de mai bine de 30 de ani.

Jenna Dewan şi Channing Tatum – ”Step up”

image

După ce s-au cunoscut la filmările pentru pelicula „Step up”, cei doi au rămas împreună. Jenna şi Chaning s-au căsătorit în 2009, iar patru ani mai târziu au devenit părinţii unei fetiţe pe nume ”Everly”.

Will Smith şi Jada Pinkett Smith – ”The Fresh Prince of Bel-Air”

image

Şi ei s-au cunoscut pe platourile de filmare. Se întâmpla prin anii `90, pe când cei doi filmau la pelicula ”The Fresh Prince of Bel-Air”. Şi deşi iniţial nu s-a înfiripat nimic atunci, câţiva ani mai târziu, cei doi au ajuns să formeze un cuplu.

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth – „The Last Song”

image

S-au întâlnit pe platourile de filmare ale peliculei ”The Las Song”, în 2009. În scurt timp de la acest moment, cei doi au început o relaţie amoroasă. Una nu lipsită de hopuri, deja s-a ajuns chiar şi la logodnă. În 2013, cei doi se despărţeau, pentru ca la începutul lui 2016 să se împace. Nu ştim încă dacă şi-au reluat planurile de nuntă, însă asta se speculează.

Anna Faris – Chris Pratt – ”Take me home tonight”

image

S-au logodit în ianuarie 2009, iar nunta a avut loc la câteva luni de la acest moment. Povestea lor de dragoste a început tot pe platourile de filmare şi durează şi-n prezent. Cei doi sunt părinţii unui băieţel pe nume Jack, care s-a născut în 2012.

Kristen Bell şi Dax Shepard – ”When in Rome„

image

Iubirea lor a început înainte să apară pe micile ecrane în pelicula „When in Rome”. Între timp, cei doi s-au căsătorit şi au doi copii împreună.

Brad Pitt şi Angelina Jolie – ”Mr. & Mrs. Smith”

image

Ştim cu toţii că iubirea lor a început în timpul peliculei ”Mr. & Mrs. Smith”,  pe când Brad era căsătorit cu Jennifer Aniston. Între timp, Angi şi Brad au devenit părinţii a şase copii şi s-au căsătorit în 2014, la castelul lor din Franţa.

Sursa foto: Cinemagia / ArhivăRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg