Cupluri favorite la Globurile de Aur: cele mai frumoase şi mai amuzante perechi!

12 ianuarie, 2015
gif amal clooney golden globes1 gif

Deşi cupluri de rezonanţă din lumea filmului, precum Brad Pitt şi Angelina Jolie, au lipsit cu totul din peisaj, am avut bucuria de-a râde şi de-a ne bucura urmărindu-i pe veteranii comediei, muzicii sau filmului, care au sosit la marea gală alături de prieteni, colegi sau rude, mai degrabă, decât de perechea lor. Dar cuplurile romantice care au apărut pe covorul roşu ne-au devenit favorite instant!

Gala prestigioaselor premii, Globurile de Aur, a însemnat mult rafinament vestimentar, cele mai frumoase rochii pe covorul roşu, momente emoţionante, dar şi amuzante. Însă acestea din urmă au făcut deliciul spectatorilor şi a vedetelor, deopotrivă. Vorbim de momente haioase, stârnite cu sau fără voia lor de cuplurile celebre, fie ele romantice sau doar cupluri de prieteni cu replici inspirate.

Deşi cupluri de rezonanţă din lumea filmului, precum Brad Pitt şi Angelina Jolie, au lipsit cu totul din peisaj, am avut bucuria de-a râde şi de-a ne bucura urmărindu-i pe veteranii comediei, muzicii sau filmului, care au sosit la marea gală Golden Globes alături de prieteni, colegi sau rude, mai degrabă, decât de perechea lor. Dar cuplurile romantice care au apărut pe covorul roşu ne-au devenit favorite instant!

Aşadar, ce cupluri celebre au sosit pe covorul roşu şi ne-au încântat privirile?

Cu siguranţă apariţia serii a fost a power couple-ului Amal şi George Clooney – el a primit un trofeu pentru întreaga contribuţie în cinematografie, Globul de Aur Cecil B, DeMille, pe care l-a dedicat frumoasei sale soţii, dar timpul lor de cuplu faimos şi atât de cool l-au dedicat şi unei cauze nobile actuale, purtând insigne cu mesajul “Je suis Charlie”.

image

Cel mai adorabil cuplu celebru de actori care ne-au amuzat la Globurile de Aur sunt Anna Faris şi Chris Pratt, care demonstrează cu orice ocazie ce pereche solidă sunt şi cât de mult contează umorul în viaţa lor. Cei doi sunt căsătoriţi de 5 ani şi au un copil.

image

Joshua Jackson şi Diane Kruger sunt un alt cuplu celebru care ne-a plăcut la gala Golden Globes pentru că s-au citit emoţiile şi încântarea pe feţele lor, la unison, când Joshua a aflat că serialul său The Affair, a câştigat la Cel mai bun film serial dramă. Cei doi sunt căsătoriţi de aproape 9 ani!

Tot pe covorul roşu ne-au plăcut şi Jennifer Aniston cu Justin Theroux, all black, care au fost pur şi simplu seducători. Jen a avut mari emoţii, fiind nominalizată la Cea mai bună actriţă, a doua oară în viaţa ei.

image

Matthew McConaughey, actorul din Interstellar – care a avut doar o nominalizare la coloana sonoră! – a apărut la patru ace alături de superba lui soţie, Camilla Alves, uluindu-ne însă cu barba sa crescută. Un nou look?

Harrison Ford (72) şi Calista Flockhart ne-au impresionat prin eleganţa lor şi prin faptul că s-au ţinut tot timpul de mână. Cei doi sunt căsătoriţi de doar 4 ani, dar sunt un cuplu celebru de la Globurile de Aur din 2002!Recente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg