Cupluri la premiile Oscar 2020. Actorul Gerard Butler (50) a făcut furori alături de iubita Morgan Brown

10 februarie, 2020
13 iarrrrrrrrrrrrrrr jpg jpeg

Marii câştigători au premiilor Oscar 2020 s-au aflat deja, am văzut şi ce ţinute au purtat celebrităţile, dar iată şi cuplurile care au făcut furori pe covorul roşu. 

Cea mai importantă seară a cinematografiei mondiale s-a încheiat, iar câştigătorii premiilor acordate de Academia Americană de Film, în Los Angeles, au plecat acasă cu mult râvnita statuetă.

Dacă nu a surprins pe nimeni că Renée Zellweger şi Joaquin Phoenix au câştigat la categoria la care fuseseră nominalizaţi, adică Cea mai bună actriţă în rol principal şi respectiv Cel mai bun actor în rol principal, cea mai mare surpriză a oferit-o filmul sud-coreean Parasite, care a făcut istorie la cea de-a 92-a ediţie a Oscarurilor, câştigând atât la categoria Cel mai bun film, cât şi ca Cel mai bun film străin. Iar Bong Joon-Ho a fost desemnat Cel mai bun regizor, învingând nume deja consacrate de la Hollywood.

Vă prezentăm acum cuplurile care au impresionat pe covorul roşu. Toate privirile au fost aţintite asupra cuplului Butler-Morgan Brown. Actorul s-a despărţit de românca Mădălina Ghenea în 2014, iar de atunci încearcă să îşi refacă viaţa alături de Morgan. De aproximativ patru ani sunt împreună, dar nu au oficializat relaţia până acum. Actorul spunea în trecut că Mădălina ar fi dragostea vieţii lui. 

Iată că actirul a zâmbit acum la gala premiilor Oscar 2020 la braţul lui Morgan Brown care a ales să poarte o rochie roşie, foarte elegantă.

Priviţi galeria foto cu apariţiile celebrităţilor.

10 cupluri oscar 2020 2 jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg