Cupluri neaşteptate! Îţi vine să crezi că, odată, au fost iubiţi?

9 iunie, 2015
131112 tupac biopic movie 0 jpeg

Pentru că multora dintre noi nu ne vine a crede! Sunt vedete care au avut o aventură discretă sau chiar o relaţie pe vremea când nu erau aşa de faimoase. Despre unele ştiam puţine, despre altele am aflat din mărturii incendiare, care au pus pe jar vieţile celor implicaţi, dar şi ale fanilor următoarelor staruri. Despre cine e vorba?

Pentru că multora dintre noi nu ne vine a crede! Sunt vedete care au avut o aventură discretă sau chiar o relaţie pe vremea când nu erau aşa de faimoase. Despre unele ştiam puţine, despre altele am aflat din mărturii incendiare, care au pus pe jar vieţile celor implicaţi, dar şi ale fanilor următoarelor staruri. Despre cine e vorba?

Demi Moore şi Jon Cryer

Cine-ar fi crezut că fix colegul lui Ashton Kutcher din “Doi bărbaţi şi jumătate”, care a avut emoţii când l-a întâlnit, a avut o relaţie cu fosta nevastă a acestuia? Starul de 50 de ani a recunoscut în cartea sa de memorii, “So That Happened”, că a fost cuplat cu Demi Moore după ce-au jucat împreună în 1984, în “A Small Affair”. Ups!

Madonna şi Tupac Shakur

Rapperul şi regina muzicii? Nu am fi crezut asta până când însăşi controversata artistă de 56 de ani a admis, într-un interviu picant cu Howard Stern, în 1994, că s-a întâlnit cu acesta. “Eram cuplată cu Tupac Shakur pe atunci şi ştiu că m-a revoltat în legătură cu viaţa. La show-uri, mă simţeam foarte gangsta’”.

image

Amy Poehler şi John Stamos

Comedianta nu ştie sigur dacă a avut parte de-o întâlnire romantică sau nu cu actorul, după ce s-a separat de Will Arnett, dar oricum, cina luată în doi nu a dus la nimic bun între ei, după cum recunoştea şi Amy într-un interviu.

image

Alec Baldwin şi Janine Turner

Starul din “30 Rock” a fost cândva chiar logodit cu o colegă de breaslă, actriţa din “Northern Exposure”. “Avem rochia, aveam invitaţiile, biserica, totul”, spunea Janine către Oprah, cândva. “Apoi am anulat totul de comun acord”.

image

Ryan Reynolds şi Melissa Joan Hart

Cei doi actori au fost cuplaţi la un nivel mai inocent decât credem, însă a exista o scânteie mare între ei, mai ales pe vremea când ea juca în “Sabrina, the Teenage Witch” iar el a avut un rol ocazional. “Mi-a dat un ceas superb şi apoi a fugit din camera mea. L-am urmărit şi, în faţa maşinii lui, l-am sărutat. Ne-am sărutat toată noaptea… Ryan s-a maturizat frumos”, a spus actriţa pentru Access Hollywood.

image

Fergie şi Justin Timberlake

Să credem că e doar un zvon faptul că, înainte de-a trăi marea dragoste cu Britney Spears, Justin cel de 16 ani se întâlnea cu o Fergie de 23 de ani, cândva în 1996? Dar a fost doar o îndrăgosteală pasageră...

image

Edward Norton şi Courtney Love

Da, s-au întâlnit înainte ca muziciana să devină o epavă ambulantă din cauza dependenţelor. Starul din “Fight Club” a fost iubitul lui Courtney, cu care a jucat şi în “The People Vs. Larry Flint”, în anii ’90, înainte ca ea să fie subiect de presă din cauza abuzului de droguri şi alcool. Mai mult, ea l-a atacat public pe Edward pe motive financiare, dar actorul a preferat un drum mai liniştit pentru viaţa sa.

image

FOTO GETTY IMAGESRecente pe Ok! Magazine

Hunter Biden, fiul cel mic al presedintelui Joe Biden   Profimedia (2) jpg
Printul Harry si Elton John   Profimedia (1) jpg
Adina Galupa Eady si sotul sau, muzicianul Frank Eady (4) jpeg
rocco siffredi iumor ep 7 sezon 13 foto Antena 1 jpg
luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg