Cupluri pe care nimeni nu le-a suportat

19 ianuarie, 2017
3 demi moore si ashton kutcher rtxwgks jpg jpeg

Sunt unele cupluri de la Hollywood pe care le admiri şi speri că vor dăinui veşnic şi sunt  altele care te fac să te întrebi cum de s-au format. Da, vorbim despre acele cupluri care au stârnit isterie în rândul fanilor şi despre care toată lumea spune că nu sunt tocmai cele mai potrivite. Iată la care ne referim!

Demi Moore şi Ashton Kutcher

image

Relaţia lor i-a isterizat pe fani. Şi pe cei ai actriţei în vârstă de 54 de ani, şi pe cei ai actorului de 38. Motivul? Evident, diferenţa de vârstă de 15 ani + şi faptul că Ashton se potrivea mai bine cu una dintre fiicele ei decât cu actriţa. Ei bine, relaţia lor a durat destul de mult timp, cei doi sfârşind în faţa altarului în anul 2005. Cu toate acestea, în 2013, mariajul lor s-a încheiat, iar frumuşelul Ashton a ajuns în braţele Milei Kunis, cu care se potriveşte de minune. N-are rost să vă spunem că nimeni n-a vârsat nicio lacrimă pentru încheierea mariajului dintre Ashton şi Demi, nu-i aşa?

Jennifer Lopez şi Ben Affleck

image

Nu ştim de ce acest cuplu n-a primit sprijinul fanilor lor, dar e clar că relaţia lor n-a fost una tocmai OK, din moment ce doi au ajuns să se despartă fix înainte de căsnicie. Ce-i drept, au fost destui care au spus că nici Jennifer Garner n-a fost tocmai potrivită pentru Ben Affleck...

Katie Holmes şi Tom Cruise

image

Imediat cum s-a aflat că actriţa Katie Holmes a intrat în radarul lui Tom Cruise, ”părintele” bisericii scientologice, fanii au luat-o razna. Mulţi s-au temut ca actriţa să nu sufere din cauza stilului de viaţă restrictiv impus de religia respectivă. Şi chiar aşa a fost! În 2012, când Katie şi Tom au ajuns la divorţ, actriţa a declarat că a fost permanent intimidată de scientologie.

Selena Gomez şi Justin Bieber

image

Când s-au cunoscut erau doi dintre cei mai faimoşi adolescenţi. Aşa că a fost firesc să există o oareşcare apropiere între cele două staruri. Nu ne-am aşteptat, însă, ca cei doi să transforme relaţia lor într-un circ mediatic, despărţindu-se şi împăcându-se la fiecare două zile. De aceea, când au decis să pună punct relaţiei, toţi au răsuflat uşuraţi.

Kim Kardashian şi Kanye West

image

Ei încă sunt împreună şi dovedesc, zi de zi, că, pentru ei, tot ceea ce contează e familia lor. Publicul, însă, nu-i simpatizează din cauza dorinţei lor de a se etala constant şi peste tot. Ca să nu mai spunem că-şi expun dramele şi că vor ca lumea să se oprească în loc pentru problemele lor.

Amy Winehouse şi Blake Fielder-Civil

image

Relaţia lor bolnavă, presărată pe alocuri cu consum de droguri excesiv, i-a adus sfârşitul celebrei cântăreţe. Cei doi au fost toxici unul pentru altul. S-a tot spus că Civil s-a folosit de Amy pentru faima ei, în timp ce aceasta l-a iubit, deşi a recunoscut că a fost de mai multe ori violentă cu el. Toţi au răsuflat uşuraţi când Amy şi Blake au divorţat, deşi asta n-a salvat-o pe artistă, ea continuând să se drogheze şi să consume alcool.

Angelina Jolie şi Brad Pitt

image

Chiar şi cei care n-au simpatizat-o vreodată pe Jennifer Aniston au fost sceptici în privinţa relaţiei amoroase dintre Angie şi Brad. Mulţi au blamat-o pe Angelina că i-a distrus mariajul lui Brad cu Jennifer, iar alţii au susţinut dintotodeauna că Angelina va fi distrugerea lui Brad. Ei bine, adevărul a fost undeva pe la mijloc, iar faptul că acum aceştia doi sunt în proces de divorţ e un semn. Cert este că, în prezent, Brad arată mai bine ca oricând şi pare să-şi recapate frâiele vieţii.

Blake Shelton şi Gwen Stefani

image

Şi relaţia lor a ridicat câteva sprâncene. Nimeni nu se aştepta ca Gwen să se orienteze către colegul ei de platou, de la show-ul ”The Voice”, după ce a fost înşelată de Gavin Rossdale. Asta pentru că Blake pare uşor din alt registru... Oricum ar fi, cei doi par acum fericiţi şi nu ne-ar surprinde să auzim că vor să se căsătorească.

Courtney Love şi Kurt Cobain

image

Fanii s-au arătat de-a dreptul îngroziţi de faptul că cele două staruri au ajuns împreună. Era denumiţi Yoko şi Lennon ai generaţiei `90. Courtney era acuzată permanent că ar fi motivul pentru care Cobain este drogat şi se comportă ca un maniac. Iar după sinuciderea lui Cobain din 1994, mulţi fani au acuzat-o pe Courtney de influenţă negativă şi chiar de omor.

foto: arhivă OK!Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg