Cupluri-surpriză! Au spus că sunt doar nişte simpli prieteni, dar au minţit!

4 noiembrie, 2017
FotoJet jpeg

Nu-i aşa că le stă bine împreună? Ei bine, au existat numeroase zvonuri cu privire la o posibilă idilă între ei, însă au negat vehement acest lucru. Şi asta în ciuda dovezilor că ceva mai mult decât o simplă prietenie chiar a existat între aceste staruri!

Keanu Reeves & Charlize Theron

image

Unii dintre cei mai frumoşi actori de la Hollywood au jucat împreună în The Devil’s Advocate, în 1997, după care şi-au dat replica în Sweet November, în 2001. Din acel moment au început să apară tot felul de zvonuri cu privire la relaţia lor, care a devenit tot mai apropiată. Adevărul e că au fost prieteni buni ani în şir, doar că ceea ce nu vor ei să se ştie despre ei este că amiciţia lor a luat tentă romantică la un moment dat. Astfel, în mai 2010, Keanu şi Charlize au fost zăriţi sărutându-se şi îmbrăţişându-se fără să le pese prea mult de cei din jurul lor. Cu toate că nu s-au ferit foarte mult, nici nu au confirmat vreodată idila lor. Chit că ba se iubeau nebuneşte, ba se despărţeau şi pierdeau legătura pentru o vreme.

Katy Perry & Robert Pattinson

image

Viaţa lor amoroasă a fost întotdeauna un subiect extrem de interesant pentru publicul avid de cancanuri de tot felul. Astfel, atunci când au început să apară zvonuri despre o idilă între cei doi, lucrurile au explodat în tabloiduri. În vara acestui an, cele două staruri au luat masa împreună, iar câţiva martori ai întâlnirii lor au declarat pentru presă că întreaga lor întrevedere a fost cât se putea de romantică. La acea vreme, Robert era încă logodit cu Twigs, dar, în octombrie, a rupt logodna cu iubita lui stabilă. Unii sunt de părere că Perry l-a ajutat pe Pattinson să-şi revină după relaţia încheiată cu Twigs. Chiar şi acum păstrează legătura Katy şi Robert, aşa doar cât să se asigure unul pe altul că totul e în regulă cu ei.

Miley Cyrus & Justin Bieber

image

Atâtea controverse câte au născut fiecare dintre aceşti artişti… ce mai contează una în plus, nu? Oricum au destul de multe în comun cei doi – şi-au început cariera de mici şi au ajuns să trăiască cât mai rebel la maturitate. În plus, se pare că au fost, la un moment dat, un cuplu. Şi, în momentul în care Justin era iubitul Selenei Gomez – prima dată, nu acum – zvonurile legate de o aventură între Miley şi Bieber s-au intensificat. Şi asta în ciuda faptului că amândoi au negat că ar fi avut relaţii intime. Nu, doar buni prieteni, asta au spus la unison că au fost! Cine-i mai crede oare?...

image

Sandra Bullock & George Clooney

image

Sunt prieteni de peste 20 de ani, dar tocmai faptul că sunt atât de apropiaţi unul de altul a dat naştere suspiciunilor că există ceva mai mult între ei decât pură amiciţie. Colegii de platou de la Gravity s-au prezentat împreună la Festivalul de Film de la Veneţia din 2013, ceea ce a ridicat un mare semn de întrebare. Cei prezenţi au remarcat că George îi cam făcea ochi dulci partenerei sale din acea seară, însă ea a negat tot: “Nu-mi făcea ochi dulci. Poate se uita la mine cruciş, dar asta poate pentru că o fi având un defect la ochi…”, spunea amuzată actriţa care, la acea vreme, era singură şi se bucura de atenţia unui sex symbol de la Hollywood care nici el nu avea pe-atunci angajamente amoroase faţă de altcineva…Recente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg