Cure de îngrăşare ale vedetelor

3 martie, 2016
cure de ingrasare vedete hilary swank jpeg

Ce-i drept, la Hollywood se mănâncă bine, dar foarte atent, foarte populare fiind dietele de slăbit, nu cure de îngrăşare ale vedetelor. Deşi există persoane anorexice ori cu metabolism rapid care şi-ar dori să mai pună ceva kilograme pe ele... În orice caz, starurile preferă îngrăşarea doar la nevoie şi doar când ar putea candida la un Oscar.

Mai jos, iată câteva cure de îngrăşare ale vedetelor care au ţinut morţiş să arate aşa cum trebuia pentru diferite roluri.

Mulţi se întreabă cum reuşesc oamenii ăştia să se transforme atât de rapid şi să se îngraşe cu până la 25 kg! Ce mănâncă, ce nu mănâncă, cât sport fac pe zi, iau suplimente ori steroizi? Ei bine, cu toate că unii apelează la junk food şi se îmbuibă cu grăsimi, starurile mai inteligente aleg să îşi menţină starea de bine şi să se îngraşe în mod sănătos, cu sport şi alimentaţie.

Christian Bale a slăbit şi s-a îngrăşat rapid

Christian Bale este un exemplu perfect al unei cure de îngrăşare care stârneşte admiraţie şi respect. După ce-a slăbit îngrozitor pentru “Maşinistul”, în 2004, ajungând la 60 kg doar cu cafea şi măr (sau ton) pe zi, a urmat rolul lui Batman, pentru care a luat 28 kg în două luni, printr-o dietă bogată în carbohidraţi, apoi în următoarele 3 luni, alte 18 kg printr-o dietă atentă de pui, ton şi legume fierte, cât şi 3h pe zi de jogging şi antrenamente cu greutăţi.

Hilary Swank

Hilary Swank s-a îngrăşat şi ea cu vreo 10 kilograme de muşchi pur pentru a juca rolul de boxeriţă în “Million Dollar Baby”, care i-a adus şi Oscarul! Ce-i drept, nu este printre cele mai uşoare cure de îngrăşare ale vedetelor cunoscute de noi, căci să te antrenezi 4 ore şi jumătate pe zi, timp de 6 zile pe săptămână şi să mănânci 210 grame de proteină zilnic, este un efort major. Hilary a inclus şi shake-uri proteice dimineaţa după 9 ore de somn obligatorii.

Ben Affleck, pentru rolul lui Batman în “Batman vs Superman: Dawn of Justice”, a acumulat multe pacheţele de muşchi savuroase. Dar multe eforturi i-au trebuit pentru a ajunge aici… actorul de 41 de ani a avut una dintre cele mai grele cure de îngrăşare ale vedetelor din cinema, lând 20 kg cu o dietă de 5000 calorii pe zi, sculptându-şi masa musculară cu 6 antrenamente de 3-4 ore fiecare, pe săptămână.

Jake Gyllenhaal

La fel, Jake Gyllenhaal a slăbit foarte mult pentru rolul din “Nightcrawler”, înainte de a se îngrăşa foarte mult pentru “Nightcrawler”. Cum a reuşit să ia 13 kg? Antrenamente de două ori pe zi – box, jogging, orice exerciţiu intensiv, acompaniat de orice alimente dorea, în special proteic.Recente pe Ok! Magazine

Ela Crăciun 2 jpg
Albert Iovan, fiul fostului manechin Romanita Iovan   Facebook (8) jpg
Tiffani Amber Thiessen, Getty (12) jpg
Kim Cattrall in SKIMS jpg
Diana Enache il face pe Adrian Enache bunic   Facebook jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
banner daniel pavel dl dan png
Alina Sorescu si Gabriel Coveseanu Cove   Instagram jpg
Doina Teodoru foto OK! DSC 5567 (1) jpg
FotoJetSam jpg
David Beckham și copiii lui, Harper și Cruz profimedia 0809489722 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, discuții tensionate, Profimedia (2) jpg
Simona Halep la gala Fundatiei Renasterea   Instagram (1) jpg
Daniel Nuta in serialul Groapa   Pro TV (2) jpg
Melania si Donald Trump candidatura pentru prezidentiale    Profimedia (2) jpg
Pamela Anderson, Profimedia (3) jpg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
Magda Catone, alaturi de Doina Teodoru, Anda Sarbei si Maria Tapusa in serialul  Camera 609  FOTO Antena 1 (1) jpg