Curiosul caz al lui Kristin Davis, Charlotte din "Totul despre sex". Frumoasă şi ghinionistă în dragoste, fără să ajungă vreodată la altar

13 ianuarie, 2021
4 profimedia 0231220491 jpg jpeg

Toată lumea aşteaptă reîntoarcerea celor trei (din patru) eroine ale serialului Totul despre sex!

Este vorba despre Sarah Jessica Parker, Kristin Davis şi Cynthia Nixon, căci, după cum ştim, Kim Cattrall a spus Pas revenirii în seria ce va fi difuzată pe HBO Max.

Dintre toate aceste actriţe devenite celebre odată cu rolurile din serialul

, este cel puţin interesant cazul frumoasei brunete Kristin Davis, cea care a interpretat-o pe cea mai conservatoare dintre cele patru prietene, şi anume delicata Charlotte York.

1 kristin davis jpg jpeg

În serial, bruneta interpreta o femeie dedicată soţului şi familiei, pentru care relaţiile de lungă durată erau un must. În realitate, însă, actriţa Kristin Davis este cel mai puţin norocoasă în dragoste dintre cele patru staruri ale francizei. În vârstă de 55 de ani, Kristin este necăsătorită şi, cel mai probabil, şi singură. 

2 sarah jessica parker gettyimages 472283990 jpg jpeg

De fapt, Davis n-a fost niciodată măritată şi nici implicată în vreo relaţie foarte lungă. Cea mai consistentă poveste de dragoste a ei, de care să ştim, a fost cea cu scriitorul Aaron Sorkin, cu care s-a iubit între 2012 şi 2015. Cu toate acestea, Davis a dezvăluit că şi-a dorit foarte tare să devină mamă în perioada în care se apropia de vârsta de 40 de ani, dar n-a găsit bărbatul potrivit cu care să facă un copil.

Pe de altă parte, simpatica actriţă s-a luptat ani de-a rândul cu o dependenţă de care puţini ar fi crezut-o capabilă, cea de alcool. Kristin a mărturisit că şi-a găsit refugiul în băutură încă de la începuturile ei ca actriţă, alcoolul reuşind să o facă să îşi învingă timiditatea şi să reuşească în această breaslă.

Chiar dacă nu şi-a găsit împlinirea alături de un bărbat, Kristin a făcut-o în postura de mamă adoptivă, actriţa înfiind singură doi copii de culoare: pe Gemma, în 2011, şi pe Wilson, în 2018.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg
Marilyn Monroe jpg