Curiozităţi despre simpaticul Sam Claflin, eroul din ”Jocurile foamei”

2 iulie, 2016
"The Hunger Games: Mockingjay   Part 1"   Los Angeles Premiere jpeg

În Cifre. Sub ce numere norocoase se află viaţa carismaticului actor din Jocurile foamei?  

Sam Claflin

20 de kilograme

Atât de mult a trebuit să slăbească pentru rolul tânărului bogat care rămâne paralizat, în Me Before You. „A trebuit să am o formă fizică perfectă pentru a-l juca pe Will înainte de accident, iar asta a însemnat cel puţin un antrenament zilnic, lung şi greu, o dietă foarte strictă şi puţin somn“, a explicat el.

image

16 ani

Pentru Sam, fotbalul a fost prima pasiune. A fost un jucător înnăscut de mic, de când locuia în Norwich şi chiar plănuia să aibă o carieră sportivă dacă nu ar fi suferit, la doar 16 ani, fracturi la ambele glezne. Accidentele l-au convins să aleagă şcoala de arte dramatice şi, implicit, actoria.

1 copil

image

Şi la capitolul familie, fermecătorul actor stă foarte bine. Soţia lui este actriţa Laura Haddock, cu care are şi un băieţel de numai şase luni – primul lor copil, de altfel.

19 filme

image

Britanicul cu gropiţe în obraji, care-l joacă pe nesuferitul Finnick Odair în Jocurile foamei, poate fi recunoscut în mai multe filme celebre. Piraţii din Caraibe, Love, Rosie şi Snow White and the Huntsman – în rolul Prinţului – sunt doar câteva dintre cele 16 pelicule în care a jucat din 2010, încă trei fiind în pregătire.

1 mancare preferată

Bineînţeles, pregătită de mama sa, Sue, de care actorul e foarte apropiat. „Mâncarea mea preferată: piureul cu brânză făcut de mama, cu cârnaţi copţi în aluat şi iahnie de fasole“, a scris Sam pe Twitter.

50 mil. de dolari

O avere neaşteptată, pentru un actor fără vechime la Hollywood. Dar britanicul de 29 de ani şi-a ales bine rolurile şi îl vom vedea, în curând, alături de Emilia Clarke în drama romantică Me Before You/ Înainte să te cunosc – film distribuit de Forum Film şi care va avea premiera pe 1 iulie în România.Recente pe Ok! Magazine

mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
rih3 jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg
4 britney spears insarcinata din nou si sam asghari parinti jpg jpeg