Cutremur în familia Jenner - Kardashian! Caitlyn, care i-a fost soț lui Kris, a ieșit la atac: „Trist”

9 octombrie, 2023

Caitlyn Jenner nu își mai caută sufletul pereche...cel puțin în această perioadă! De asemenea, ea a făcut declarații despre Kris Jenner, care i-a fost soție!

Caitlyn Jenner relație Kris Jenner jpg

Bruce Jenner, care a devenit în 2015 Caitlyn Jenner, a recunoscut în cel mai recent interviu este "foarte singură" și că nu caută să-și facă o nouă relație. „Eu sunt bine. Nu sunt nici măcar în căutare de o relație", a declarat ea pentru Times într-un interviu publicat miercuri.

„Nu voi avea nicio relație în viitor. Pur și simplu nu văd asta în viața mea. Nu caut așa ceva". Cu toate acestea, ea a insistat că nu se simte deloc singură datorită celor doi câini ai ei, Bertha și Baxter, și a "familiei sale foarte numeroase". „În fiecare seară a săptămânii aș putea merge acasă la cineva și să iau cina", a spus ea.

În loc să se concentreze asupra unei relații romantice, Caitlyn Jenner, care se descrie ca fiind "o persoană relativ simplă", își găsește împlinirea în hobby-urile sale, printre care se numără zborul cu avioanele și golful. „Am făcut curse de mașini timp de 20 și ceva de ani", a adăugat ea. „Cursele de mașini nu sunt cea mai bună modalitate de a face bani sau de a avea o carieră sau o afacere. O faci pentru că este distractiv."

În vârstă de 73 de ani a rămas, de asemenea, dedicată fitness-ului și menținerii în formă. „Pur și simplu mă bucur de o energie bună", a explicat ea. „Nu înnebunesc să fac exerciții fizice, dar fac mișcare tot timpul".

Mărturisirea lui Caitlyn Jenner despre viața ei amoroasă a coincis cu o altă dezvăluire despre relația inexistentă cu fosta soție Kris Jenner. Cei doi au divorțat în 2015, în același an în care Caitlyn a recunoscut că este transgender. „Ei bine, cu Kris, chiar nu mai vorbesc niciodată", a recunoscut ea miercuri în cadrul emisiunii britanice "This Morning".

„Dacă există vreo comunicare, managerul meu cam vorbește cu ea și când ai atâția copii câți am, ești mai aproape de unii decât de alții... Cu siguranță că îi văd și facem asta și asta."

„Sunt mult mai apropiată de partea Jenner, dar cu Kris nu prea mai am niciun contact cu ea", a adăugat Caitlyn. „Este oarecum trist, pentru că am trecut prin multe". Se pare că remarcile ei sincere au provocat de atunci "tensiuni" în cadrul familiei Kardashian, se pare că fiicele lor, Kendall Jenner și Kylie Jenner i-au luat partea mamei lor, scrie Page Six. 

Caitlyn Jenner, care a fost în trecut Bruce Jenner, și Kris Jenner au fost căsătoriți timp de 22 de ani înainte de despărțirea lor. Caitlyn a fost, de asemenea, tatăl vitreg al celor patru copii ai lui Kris cu Robert Kardashian Sr.: Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloé Kardashian și Rob Kardashian. El a mai fost căsătorit anterior cu Chrystie Scott din 1972 până în 1981 și cu Linda Thompson din 1981 până în 1986.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (1) jpg
Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg
lenny kravitz  jpg
Angela Gheorghiu, Profimedia jpg