Cuvinte grele la Kanal D! Cristina Şişcanu e în război cu Raluca Bădulescu şi Cătălin Botezatu: "Nu vin aici să vă bateţi voi joc de mine"

14 decembrie, 2020
3 raluca badulescu si cristina siscanu scandal jpg jpeg

Discuţii aprinse au avut loc la "Bravo, ai stil", chiar în timpul semifinalei. Cristina Şişcanu e nemulţumită de cuvintele adresate de Raluca Bădulescu şi Cătălin Botezatu. De la TV, totul a culminat în mediul online, declaraţiile sunt din ce în ce mai surprinzătoare. 

Cristina Şişcanu a apărut în gala "aripi de înger" de la "Bravo, ai stil" într-o salopetă neagră, cu cristale şi cu aripi negre. A considerat că ţinuta ei este una foarte bună, potrivită cu tema, însă Raluca Bădulescu a fost de acord. A taxat-o: "Nu mai am nici chef de glume macar. Va spun sincer, concurente mai slab pregatite, tinute mai slabe ca in seara asta nu am vazut in nicio Gala si in fiecare sezon s-a facut aceasta tema cu Aripi de Inger.

Este o bataie de joc, nu va respectati nici pe voi, nici publicul, tinuta este o mascarada. Tu arati ca la un carnaval foarte slab. Aveti si pretentii de celebritati. Ai avut noroc, pana acum. Au fost concurente mai slabe decat tine. De cate vreme stiati de acest concept? Niciodata, in viata asta, tinuta nu este buna. Sunt foarte dezamagita, nu stiu ce va urma dupa tine. Vad ca nu va pasa. Te-am jignit cu ceva? Eu fac comentarii de tinute de 20 de ani. Le-am vazut dezinteresul si la ea si la Oana Radu si n-am mai putut. Ne ia la misto", a spus la TV Raluca Bădulescu. 

2 cristina siscanu scandal raluca badulescu 1 jpg jpeg

Cristina Şicanu nu s-a abţinut când a auzit aceste cuvinte: "Mie mi se pare bună ţinuta mea! Chiar trebuia să mă eliminaţi până cum şi nu înţeleg de ce m-aţi ţinut! Dacă am ajuns printr-un noroc, trebuia să îmi suprimi acest noroc! Nu vin aici să va bateţi voi joc de mine! Am avut ţinute foarte bune pe care nu mi le-aţi punctat şi nu înţeleg de ce! Am fost carnea voastră de tun, în foarte multe ediţii! M-aţi transformat într-un om care se ceartă cu voi mereu, intenţionat! Trebuie să avem şi respect pentru că nu suntem de pe drumuri! Eu nu am văzut alţi juraţi pe la alte emisiuni, care să vorbească în felul în care vorbiţi voi! (..) Eu regret că am venit la acest show, am ajuns la această concluzie!", a spus concurenta în platou. 

1 cristina siscanu scandal raluca badulescu 2 jpg jpeg

Dezvăluirile nu se opresc aici. În mediul online, pe Instagram, Cristina Şişcanu a continuat: "Nu am nicio tragere de inimă să merg în finală care are loc pe data de 19 decembrie. Merg doar din respect pentru echipa de producţie, pentru postul Kanal D. Dar...având în vedere atitudinea juraţilor, nu am niciun chef să merg, nu mai am niciun chef să schimb vreo vorbă cu ei, mă refer la cei doi juraţi, la Raluca Bădulescu şi la Cătălin Botezatu. Raluca Bădulescu a spus despre ţinuta mea că este o mascaradă. Fiecare ţinută pe care o paortă ea este o mascaradă. Oricum ar trebui să mulţumească postului Kanal D pentru că i-a dat şansa să facă parte dintr-un asemenea juriu pentru că practic nu o recomandă nimic. Faptul că a comentat de-a lungul timpului pe la nişte ziare ţinute nu înseamnă că are vreo pregătire în domeniu.

Ce pot să spun e că ea a mai învâtat, în atâta timp de când sunt colegi, de la domnul Munteanu să mai facă nişte comentarii cât de cât argumnetate în anumite situaţii.

Cătălin Botezatu ar fi trebuit să fie brici, adică stăpânească foarte bine şi să facă nişte caracterizări ale ţinutelor pertinente, concrete, argumentate. Nu ştie să facă lucrul acesta, s-a văzut în atâtea ediţii. El ştie să spună dacă îi place sau nu, dacă se potriveşte. Cam acestea sunt singurele comentarii pe care le face Botezatu în cadrul acestei emisiuni. Jenant! Absolut jenant, dar are gura mare. Vreau să mai spun că Botezatu jigneşte concurentele, jigniri care nu se pot da pe post, şi eu am fost ţinta acestor jigniri şi de aici relaţia mea cu el. Nu am nicio reţinere să spun asta şi în cadrul emisiunii, dar nu ştiu dacă am posibilitatea să o fac."

Foto: Kanal D 



Recente pe Ok! Magazine

Colin Farrell, GettyImages (3) jpg
Lady Amelia Windsor, Profimedia (4) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (1) jpg
Demi Moore și fiicele sale, GettyImages (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
FotoJet Bennifer (1) jpg
Ben Affleck Getty Images (1) jpg
FotoJet Boris jpg
Rebel Wilson, GettyImages (6) jpg
 Natalia Mateuț nu se distrează totuși singură sau doar în compania prietenelor sale
Frații Jackson, Jackie, Tito, Jermaine, Marlon, Michael și Randy la Londra, octombrie 1972, GettyImages jpg
FotoJet Emmy jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck Foto Profimedia (3) jpg
Marius Borg jpg
Silvia Ionita   FOTO Instagram 2 jpg
Ileana Badiu Digital Divas 4 jpg
Kate Moss Lottie Mosss profimedia 0278873630 (3) jpg