Dan Badea a devenit tată: „M-am simţit binecuvântat şi împlinit“! Primele fotografii în trei: comediantul, soţia lui şi băieţelul lor

14 martie, 2019
1 dan badea tata 3 jpg jpeg

Comediantul Dan Badea, care este totodată şi prezentatorul „iUmor“, şi soţia sa Mădălina au devenit părinţi pentru prima dată.

„De duminica trecută sunt tăticul lui Arias Dan. De o săptămână suntem acasă, suntem bine, Mădălina se simte extraordinar. E o perioadă minunată şi încă ne adaptăm împreună. M-am simţit binecuvântat şi, în sfârşit, împlinit. E o minune pe care nu o pot descrie in cuvinte“, a spus emoţionat proaspătul tătic.

Micuţul Arias Badea a mobilizat întreaga familie, iar Dan şi Mădălina Badea se adaptează treptat la noul stil de viaţă. „Deocamdată doarme mai bine decât ne aşteptam, din ce ne povesteau alţi părinţi ne temeam că nu o să mai dormim deloc. Ne ajută şi părinţii, mama lui Dan e alături de noi“, a dezvăluit Mădălina.

stanga
dreapta
1 dan badea tata 3 jpg jpeg
3 dan badea tata 2 jpg jpeg
4 dan badea tata 2 jpg jpeg
2 dan badea tata 1 jpg jpeg

Mămica e şi cea care a avut ideea numelui special al micuţului. „Istoria numelui e cam aşa - ne-am dorit un nume special, dar nu complicat. Multe luni nu am găsit nimic care să ne placă, iar într-o zi i-a venit Mădălinei ideea. L-am căutat pe net şi am văzut că este un nume folosit mai mult în Hawaii şi înseamnă prezenţă nobilă”, a explicat Dan Badea.

În plus, micuţul va purta şi numele Dan, care, în ciuda a ceea ce cred cei mai mulţi, nu este şi al tatălui său. Chiar dacă o ţară întreagă îl cunoaşte pe Dan Badea, noul prezentator „iUmor“ mărturiseşte că nimeni nu îi cunoaşte numele!

„În buletin, eu sunt Badea Robert Cristian, dar în familie am devenit Dănuţ, pentru că aşa mi s-a spus la botez. Când eram mic, am avut faţă de Dănuţ, bunică-miu aşa mi-a zis şi aşa am şi rămas“, a spus prezentatorul „iUmor“.Recente pe Ok! Magazine

Majda Aboulumosha si Ruxandra Ion jpg
vladimir putin profimedia 0691857509 jpg
mada2 PNG
Nunta si botez Nicole Cherry Anastasia Florin (1) jpg
julia roberts profimedia 0692751831 jpg
cici8 jpg
mick jagger profimedia 0245443585 jpg
Hayley Atwell Maverick jpg
ed9 jpg
Roxana Ciuhulescu, sotul Silviu Bulugioiu si copiii Ana si Cezar (1) jpg
profimedia 0618399156 jpg
adriana lima profimedia 0692438219 jpg
Florin Piersic JR jpg
elon2 jpg
tom cruise profimedia 0692427090 jpg
reghe jpg
IR6 5937 jpg
Julia Fox (5) jpg