Dan Badea a vorbit despre divorţul de Lora

2 aprilie, 2015
dan badea divort lora jpeg

Noul clip al Lorei, „Singuri în doi“, a ridicat din nou la fileu presei motivul divorţului dintre ea şi actorul de stand-up comedy Dan Badea. Iată ce-a spus acesta despre cum a trecut peste despărţirea de cântăreaţă.

Noul clip al Lorei, „Singuri în doi“, a ridicat din nou la fileu presei motivul divorţului dintre ea şi actorul de stand-up comedy Dan Badea. Iată ce-a spus acesta despre cum a trecut peste despărţirea de cântăreaţă.

Lora şi Dan Badea au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, dar, din păcate, mariajul lor s-a destrămat după doar doi ani de la căsătorie.

Noul clip al Lorei, "Singuri în doi", care deja a depăşit 2 milioane de vizualizări pe Youtube (poate şi datorită chimiei dintre ea şi Peter Pop), pare să vorbească despre sfârşitul relaţiei ei cu Dan Badea.

Invitat în cadrul emisiunii „Răi da’ buni“, de la Antena Stars, Dan Badea a vorbit în principal despre spectacolele sale de stand-up comedy pe care le organizează atât în ţară, cât şi peste hotare, dar şi despre divorţul de Lora.

„Cred că aşa a fost să fie. Am fost fericit în timpul căsătoriei, dar apoi nu am am mai fost. Am tot căutat fericirea în viaţa asta şi nu ştiu ce să zic. Încă nu am tras o concluzie“, a spus el la Antena Stars.

Întrebat de Mihai Morar dacă divorţul i-a provocat depresia, aşa cum s-a speculat în presă, artistul a dat un răspuns destul de ironic:

„Eram atât de deprimat, încât atunci când ţineam spectacolele râdeam cu toate sutele alea de oameni. Eram la pământ, efectiv! A fost ceva groaznic! Deci aşa ceva nu s-a mai văzut. Am trecut prin momente dificile, dar na. Atât eu cât şi spectatorii eram la pâmânt de râs, adică pe jos de râs. Dar nu eram deprimaţi, a fost bine“.

Gazda emisiunii „Răi da' buni“ a vrut să ştie şi când cei doi foşti soţi s-au văzut ultima oară.

„Înainte să plec în State, a trecut ceva timp. De fapt nu, mint. A fost odată în public la o imprevizaţie, am văzut-o, ne-am îmbrăţişat, am vorbit. Ea e foarte ocupată, eu sunt foarte ocupat. Nu am nicio problemă să vorbim. Suntem doi oameni normali la cap“, a mai spus Dan Badea la „Răi da’ buni“.

image

Foto: captură Antena StarsRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate