Dan Badea, înlocuit la iUmor. Cine va prezenta alături de Şerban Copoţ

9 februarie, 2022
4 dan39 jpg jpeg

Debutul sezonului 12 iUmor vine cu noutăţi şi în culisele emisiunii iUmor.

Dan Badea, unul dintre prezentatorii emisiunii, a fost nevoit să se carantineze în vacanţa exotică în care se afla alături de soţia sa. Întrucât filmările iUmor erau pe cale să înceapă, cea care a răspuns invitaţiei de a prezenta emisiunea alături de Şerban Copoţ a fost Ilona Brezoianu.

” Îmi place foarte mult idea de a prezenta iUmor, mai ales că eu şi Şerban am mai prezentat împreună o emisiune (pe care nu că zic eu, dar e musai să o urmăriţi din 16 februarie, la Antena 1) şi avem o chimie, chiar dacă am filmat un singur sezon la Stand-up Revolution. Mă bucur mult că m-am întâlnit cu Mihai într-un alt context faţă de cum îl ştiam până acum. Un alt element surpinzător pentru toată lumea este felul în care arăt în cadrul acestei emisiuni, s-au făcut şi glume pe acest subiect, că sunt mai elegantă ca niciodată. Mi-e dor de Dan Badea în emisiunea asta şi sigur el este cel mai potrivit acestui context, dar am zis să fac o faptă bună şi să îl ajut la nevoie, aşa că o să vin cu ceva în plus pentru cei de acasă. Sper ca prezenţa mea aici să fie o surpriză plăcută pentru telespectatori şi aş vrea să fac schimb cu Dan, când se întoarce el la emisiune să plec eu în vacanţă într-o ţară exotică”, spune actriţa. Deoarece Ilona s-a integrat foarte bine în echipa iUmor, aceasta va fi alături de Dan Badea şi Şerban Copot, dar şi alături de cei patru juraţi ai emisiunii pe tot parcursul sezonului 12.

 Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo aveau loc la masa juriului, mult aşteptatul sezon 12 va aduce un al patrulea jurat la pupitru. Acesta va fi o surpriză şi pentru juraţi, nu doar pentru telespectatori, care vor descoperi în fiecare ediţie cine le va fi coleg de juriu în ziua respectivă.Recente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate