Dan Bittman nu crede în criza provocată de coronavirus: "Asta nu-i pandemie. Se face un test mondial"

8 aprilie, 2020
1 dan bittman coronavirus jpg jpeg

Dan Bittman se află în izolare alături de familie, respectă sfaturile autorităţilor şi nu iese din casă. El însă nu crede în pandemia de coronavirus, are o altă percepţie pe care nu s-a ferit să o spună public. 

În această perioadă, Dan Bittman se află acasă, alături de cei dragi. Toate concertele, toate evenimentele, toate proiectele în care era implicat au fost fie anulate, fie suspendate. I-a rămas doar speranţa că în curând va face ce îi place mai mult: să cânte în faţa publicului său numeros. 

Acesta este însă sceptic în această perioadă şi a dezvăluit că nu crede în această pandemie: "E foarte rău în această perioadă, dar n-am încotro. Stau acasă şi petrec timp cu familia, cu copiii mei. Respectăm şi ne supunem ordinelor. Eu unul nu cred în asta. Cu 150 de morţi şi peste 400 de vindecaţi, asta nu-i pandemie. În 1918 a fost pandemie cu gripa spaniolă. Dar acum cred că e altceva. Tind să cred că Sorin Ovidiu Vîntu are dreptate când spune că se face un test mondial", a declarat Dan Bittman pentru cancan.ro. 

Aşadar, celebrul cântăreţ e de acord cu spusele lui Sorin Ovidiu Vîntu, care spune despre virusul COVID-19 că ar fi un test mondial: "Imaginează-ţi că peste 20-30 de ani vom fi dublu – 15-16 miliarde, moment în care planeta nu va mai putea susţine viaţa. Ceea ce vedem astăzi este o conspiraţie nu a unui singur stat. Sunt convins că sunt două-trei state mari implicate în toată povestea asta. Nu fac altceva decât să evalueze ce fac guvernele, ce face populaţia pentru a şti cum să folosească şi vor folosi aceste informaţii peste 20-30 de ani", a afirmat de curând Sorin Ovidiu Vîntu.Recente pe Ok! Magazine

Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg