Dan Bittman şi-a recăpătat vocea

11 februarie, 2013
536778 393157530726002 630684584 n 0 jpeg

Veste bune pentru fanii trupei Holograf, care nu vor mai avea de aşteptat prea mult până la primul concert live al formaţiei, după operaţia solistului.

Veste bune pentru fanii trupei Holograf, care nu vor mai avea de aşteptat prea mult până la primul concert live al formaţiei, după operaţia solistului.

După ce a suferit o operaţie la gât, pe data de 3 octombrie a anului trecut, într-o clinică din Viena, Dan Bittman a avut emoţii că vocea îi va reveni cu greutate. Asta în ciuda tuturor prognozelor medicilor, care îl sfătuiau să aibă răbdare, că se va recupera în scurt timp.

Cert e că solistul de la Holograf a continuat să aibă probleme cu vocea, iar trupa a fost nevoită să-şi reprogrameze spectacolele de la finele lunii octombrie 2012, pentru zilele de 25 şi 26 februarie anul acesta. Chiar şi acestea au suferit o amânare, dar Edi Petroşel, bateristul trupei, ne asigură că aceasta va fi ultima.

image

“Peste două-trei săptămâni, Dan va fi supus unui nou control medical. Noi suntem optimişti în privinţa rezultatelor acestei noi evaluări. Vocea lui sună mai bine acum, după ce, în ultima perioadă, Dan a fost nevoit să ia o pauză vocală, adică nu s-a forţat să cânte şi am vorbit cu el doar când era necesar. A fost o perioadă grea pentru noi, pentru că au existat momente când am comunicat doar prin semne”, a povestit acesta pentru “Libertatea”.

Foto: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg