Dan Capatos aruncă bomba! A prezentat dovada că Andi a fost acasă la Hanne de la „Insula iubirii“

30 ianuarie, 2019
3 hanne si andi insula jpg jpeg

Nu mai este niciun secret pentru fanii „Insula iubirii“ că Bogdan şi Hanne, foşti concurenţi la emisiunea de la Antena 1, au făcut nunta în primăvara anului trecut, iar în toamnă s-au despărţit.

Toţi cei care s-au uitat la „Insula iubirii“ au spus că principala cauză a divorţului ar fi ispita Andi, cel de care Hanne a spus în Thailanda că s-a îndrăgostit. Fosta concurentă şi ispita s-au întâlnit de mai multe ori în ultimele luni, dacă ar fi să ne luăm după ce scriu tabloidele, iar acum Dan Capatos a aruncat bomba: a prezentat dovada că Andi a fost acasă la Hanne.

„În poza din dreapta este Andi. În stânga este o fotografie cu Hanne la ea acasă. Se pare că seamănă mocheta. De aici se trage concluzia că, în această fotografie, Andi ar fi acasă la Hannelore şi că ar avea o relaţie cu ea“, a spus Dan Capatos, în timp ce pe ecran erau prezentat două fotografii.

image

În platoul emisiunii era invitat Bogdan, fostul soţ al lui Hanne şi cel alături de care ea a ajuns la „Insula iubirii“, însă acesta i-a luat apărarea femeii care i-a fost alături aproape opt ani: „Ideea e că eu am stat 4 ani în casa aia, împreună cu ea, iar toate lucrurile le-am aranjat noi. În camera în care avem mocheta aia, nu e televizor“.Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique