Dan Chişu a făcut de două ori ocolul Pământului, dar admite că „nu e foarte bogat”

21 octombrie, 2021
4 chisu7 jpg jpeg

Numele lui mai e strâns legat de publicitate, de Goran Bregovici sau de stand-up-ul românesc. Dan Chişu vine astăzi, de la 23.00, la TVR 1.

Numele băiatului cu ochi verzi, care s-a făcut ghid turistic pentru a cutreiera lumea, este strâns legat de publicitate, de Goran Bregovici, al cărui promotor a fost, sau de stand-up-ul românesc.

Primul contact al lui Dan Chişu cu lumea teatrului şi a muzicii a avut loc în 1972, la Brăila, în spectacolul de debut al lui Alexandru Tocilescu. În 1975, l-a convins pe Nicu Covaci (Phoenix) să-i încredinţeze uriaşa răspundere de a crea costumele şi măştile pentru „Cantafabule”, spectacolele de promovare pentru primul dublu LP al unei formaţii din România. Iar de atunci până în prezent, nimic din ce are legatură cu zona artistică nu i-a rămas străin: teatrul, filmul, muzica, televiziunea, publicitatea, comedia, scrisul. Oamenii rămân cu ochii (prea) larg deschişi când află că Dan Chişu a făcut de două ori ocolul Pământului, dar admite că „nu e foarte bogat”. Asta dacă ar fi să măsurăm bogăţia în bani. Dacă ne ghidăm după alte coordonate, cum ar fi experienţa, trăirile, întâlnirile magice, emoţiile... Dan Chişu are o avere de nepreţuit.

Despre drumurile prin toată această lume, despre oamenii care l-au ghidat, nu turistic, ci în viaţă, despre curaj, asumare şi renunţări, Marina Constantinescu vorbeşte joi cu alergătorul de cursă lungă a existenţei şi rezistenţei, Dan Chişu.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg