Dan Negru tună și fulgeră: "Suntem complici cu păcălicii. Dacă Timișoara e mai tristă azi e din vina mea"

4 august, 2022
dan124 jpg

S-a născut și a crescut în Timișoara, dar astăzi orașul sufletului său îi lasă un gust amar. Dan Negru e nemulțumit de felul în care a evoluat Timișoara și are convingerea că o parte din vină îi aparține. Iată care este motivul!

dan negru 1 bis copy jpg

“E ziua Timișoarei. N-am plecat niciodată de acolo și de vreo 23 de ani încă mă consider venit in delegație la București.

Timișoara e orașul natal al inimii mele. Dacă Timișoara e mai tristă azi e din vina mea, a părinților mei, a rudelor mele, a vecinilor mei...

Noi am votat în anii ăștia toți păcălicii !

Orwell avea dreptate: "un popor care alege politicieni corupţi, impostori, hoţi şi trădători, nu este victimă, ci complice".

Eu am fost complice!  Banatul nu s-a unit cu România la 1 Decembrie 1918. A făcut-o abia pe 3 August 1919. De asta ziua Timișoarei e azi.

Opera din centrul Timișoarei a fost construită de Karoly Kuttel, primar al Imperiului Austro Ungar care și-a cheltuit o mare parte din averea personală pentru construcția clădirii. A murit la 57 de ani și n-a apucat s-o vadă terminată.

Acum e rândul nostru, ăștia care suntem complici cu păcălicii.

Asta însă nu mă face să nu iubesc Timisoara. Locul natal îți e cu atât mai apropiat cu cât ești mai departe de el...”, spune Dan Negru.Recente pe Ok! Magazine

iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg