Dan Negru: "Cei care ar trebui să fie politicieni sunt taximetrişti. Mi s-a propus să candidez"

22 septembrie, 2020
1 negru jpg jpeg

Dan Negru nu are cuvinte alese la adresa candidaţilor la Primărie. Ba mai mult, prezentatorul recunoaşte că i s-a propus să candideze, dar a refuzat.

“Am trecut pe lângă ţâdulele astea electorale. Acu, că a trecut, pot să o spun: de vreo două ori mi s-a propus să candidez la Primărie în Timisoara. Anu' asta, iar...La început am crezut că e o gluma dintr-un show de-al meu dar oamenii erau serioşi şi veneau de la nişte partide de care auzisem până şi eu, afon în politică. Le-am spus tuturor că sunt nepriceput şi că notorietatea mea din sondajele lor vine din anii de televiziune dar asta nu însemnă şi pricepere în ce caută ei. Ne-am despărţit prieteni, de genul, "hai data viitoare..."

Un şofer de UBER mi-a povestit că a terminat SNSPA (Şcoala Naţionala de Studii Politice şi Administrative) dar că face bani din UBER. Cei care ar trebui să fie politicieni sunt taximetrişti şi taximetriştii candidează. 256 mii de români candidează duminică! Un sfert de milion ! Statistic, stăm bine , toţi candidează, doar că în realitate e vai de cur...u' nostru. Grigore Moisil a explicat-o: "dacă pui o fesă pe o plită încinsă şi o fesă pe un bloc de gheaţă, media e bună, dar, în realitate, e vai de fundul tău! ", spune Dan Negru.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg