Dan Negru împlineşte 51 de ani. Modul inedit prin care a marcat evenimentul

23 februarie, 2022
1 dan negru3 jpg jpeg

Dan Negru împlineşte 51 de ani pe 23 februarie. Celebrul prezentator TV a marcat evenimentul într-un mod inedit.

Dan Negru a recreat o imagine din copilărie cu el şi a ataşat fotografiei un citat din George Călinescu: "Mă uit la fotografiile vechi. Un băieţaş poartă numele meu."

3 dan negru jpg jpeg

Un nume greu în media românească, pe vremea când profesa la Antena 1, Dan Negru se reinventează continuu şi afirmă că e un lucru pe care trebuie să îl facă atât presa, cât şi podcast-urile.

El a schimbat recent locul de muncă şi s-a transferat de la Antene la Kanal D, unde va realiza o emisiune de cultură generală, un format care lipseşte de mult din România. Dan a înregistrat succese uriaşe pe partea de emisiuni concurs sau emisiuni divertisment.

Foarte activ în mediul online, Dan a scris recent o explicaţie pentru faptul că nu acceptă invitaţiile de a participa la podcast-uri: ”Nu mă duc la podcast-uri şi le mulţumesc realizatorilor că m-au înţeles. Din cauza asta cu prietenul meu Măruţă am fost la un pas de sfadă,  Speak m-a înţeles din prima dar alţii au rămas supăraţi pe mine. Am fost la Andi, demult, la începuturi. Îmi plac podcasturile. Damian s-a reinventat, Măruţă e bun pe monden, Mihai e radio-talk, pe Joe Rogan îl urmăresc de nişte ani şi ţin pasul cu "Coin Talk" de pe Spotify. Primul podcast care m-a marcat a fost "Dark side of The Earth" cu povestea astronautului Dave Wolf care, în 1997, a rămas blocat în afara staţiei spaţiale Mir timp de câteva ore – în timpul primei lui ieşiri în spaţiu. Fantastică poveste! Podcasturile româneşti trebuie să se reinventeze. Multe nu s-au ridicat peste clasicele  interviuri pe care le au televiziunea si radioul. "Legendele" mele din YouTube nu sunt podcast.

Cu ceva vreme in urmă, o tv mi-a propus un late-night. Le-am cerut atunci să scriem pe o hârtie invitaţii-vedetă pentru o lună. Măcar o lună! N-am găsit mai mult de 10-15 care să merite si apoi ne-am fi întors la vedetele care apar oriunde, oricând, facând orice.

Podcasturile româneşti se vor reinventa atunci când vor descoperi poveştile interesante ale oamenilor obişnuiţi. Sau vorba lui Eliade : "Ce oameni excepţionali trec pe lângă noi, anonimi, şi noi admirăm prosteşte atâţia neghiobi, numai pentru că au vorbit de ei presa şi "opinia publică".”, a scris Dan Negru pe pagina sa de socializare.Recente pe Ok! Magazine

Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi