Dan Negru și-a animat iar adepții din online cu o fotografie de colecție. ”Dați-i un titlu…”

22 martie, 2024

Un doctor de creiere și un doctor de suflete. Încă o dată vedeta TV a reușit o fotografie de zile mari, în care apare alături de doi titani români: Prof. dr. Leon Dănăilă și marele actor Florin Piersic.

Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg

La Palatul Parlamentului a avut loc un eveniment de top, care a reunit o mare parte dintre autorii unei cunoscute edituri. Dan Negru, prezent la Gala prezentată de Mihai Morar a reușit un instantaneu de colecție: s-a fotografiat cu marele chirurg Leon Dănăilă și cu marele actor Florin Piersic. Imaginea a plecat de îndată în online, pe pagina omului de televiziune care obișnuiește să-și răsfețe publicul cu conținut de calitate.

Miercuri, 20 martie, la Palatul Parlamentului a avut loc prima ediție a Galei Premiilor Literare Bookzone. Evenimentul, prezentat de Mihai Morar, a reunit în sală și pe scenă o mulțime de celebrități, multe dintre ele având cărți lansate la editura respectivă.

Nu au lipsit părintele Constantin Necula (53 de ani), marele actor Florin Piersic și reputatul neurochirurg Leon Dănăilă, omul pentru care creierul nu mai are nici un secret. Dan Negru (53 de ani), și el prezent la eveniment, a făcut o poză de milioane alături de Florin Piersicc (88 de ani) și Leon Dănăilă (90 de ani), poză pe care a distribuit-o în social media.

Peste 3000 de aprecieri a adunat poza pe Facebook și peste 8000, pe Instagram, plus sute de comentarii. „Am făcut fotografia asta acu’ 10 minute. Dați-i un titlu”, i-a provocat Dan Negru pe urmăritorii săi și a urmat un val de reacții pozitive.

Românii au făcut încă o dată dovada că sunt neîntrecuți în comentarii: „Așa arată excelența în cele trei domenii: televiziune, medicină, actorie!”, „Tezaurul României”, „Oameni, nu lume”, „Cei trei magnifici” etc.

Florin Piersic este un drag prieten de-ai lui Dan Negru, iar dialogurile dintre ei sunt de fiecare dată atât de spumoase, încât fac deliciul publicului. Marele actor are și el o carte publicată la Bookzone, intitulată ”Viața este o poveste”. Leon Dănăilă a scris în cadrul aceleiași edituri o carte eveniment, cu titlul ”Neuroplasticitatea”. Marele prof. dr chirurg este unul dintre cei mai iubiți medici din România, atât pentru profesionalismul de care dă dovadă, cât și pentru modestia sa ieșită din comun.

Foto: Facebook



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg