Dana Budeanu: „99% dintre vedetele din România se droghează!”

4 noiembrie, 2023

Încă un „verdict” controversat dat de creatoarea de modă, după ce Dorian Popa a fost găsit conducând sub influența unor substanțe interzise.

dana budeanu instagram jpg

Invitată în platoul postului România TV, pentru a comenta unele evenimente împreună cu Victor Ciutacu, Dana Budeanu a vorbit despre incidența drogurilor în viața persoanelor publice, după ce Dorian Popa tocmai a fost depistat pozitiv la testul pentru substanțe interzise, după ce a fost oprit în trafic. „99% dintre vedete se droghează!”, a spus aceasta la România TV. „99% dintre vedetele din România sunt în evidențele DIICOT. 99% dintre vedetele din România care sunt urmărite de toți adolescenții se droghează dacă nu în fiecare zi, se droghează destul de des, de câteva ori pe lună. Toate aceste lucruri se știu și toate acestea vor apărea în perioada următoare, ăsta e doar începutul.”

Întrebată cum se poate ca, tocmai în plină campanie anti-drog a tuturor instituțiilor, e posibil ca o vedetă să nu țină cont și să iasă așa în public, Dana Budeanu a replicat: „E ca la arestări, până ți se întâmplă ție. Nu mai gândești. Iar când ești dependent... Chestia asta ajunge să facă parte din stilul de viață. Toată lumea se vede Mick Jagger. În primul rând, cu ce vă drogați voi în România, de mare risc, cocaină etc., nu e nici măcar pură, e o nenorocire, te distrugi efectiv fizic, definitiv. Dar nici această educație nu există la noi, instagramul este și mama și tata astăzi pentru starletele care se identifică cu ăia de pe-afară. Ăia de pe-afară au un întreg sistem în spate, au echipe care îi smulg din tumultul drogurilor și îi bagă prin clinici. La noi, lucrul acesta nu se întâmplă. Ăștia umblă drogați pe stradă, li se spune să stea liniștiți și îi prinde poliția la volan.”

Atât Victor Ciutacu, cât și Dana Budeanu amendează faptul că acești consumatori nu-și satisfac viciul în intimitatea casei și atât, ci ies pe străzi și produc alte victime. „În străinătate există un volum mult mai mic de vedete prinse la volan. E foarte important, pentru că la volan poți să omori pe cineva, pentru că nu mai ești conștient. (...) Doar că de ăia auzi benign, pentru că auzi de ei că se internează la dezintoxicare, nu au omorât oameni. Bă, nici cultura de-a te droga nu există la noi! Stai, mă, în casă, droghează-te până crăpi și lasă-ne în pace, dar nu ieși pe stradă să omori oameni!”.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg
copiii sarah jessica parker (6) jpg
Klaus Iohannis în cadrul vizitei oficiale din Belgia Foto Fb Klaus Iohannis jpg
Brad Pitt și Jennifer Aniston, Profimedia (1) jpg
Jessica Simpson colaj  jpg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
Catalina Ponor a doua oara insarcinata   Instagram, The Art Place (5) jpg
Nico alias Nicoleta Matei si fiica sa, Alexandra Matei   Facebook (1) jpg
Naomi Campbell, Profimedia (3) jpg
Carmen Iohannis si Klaus Iohannis in vizita in Cabo Verde, la Palatul Prezidential   Instagram (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Profimedia (5) jpg
Ilinca Vandici DSC 6510 (1) jpg
FotoJet (34) jpg
Cosmin Natanticu   Antena 1 (4) jpg