Dana Budeanu, reacţie după interviul Andreei Esca: "Eu am vorbit cu ea în această perioadă"

22 iulie, 2020
1 dana budeanu despre andreea esca jpg jpeg

Dana Budeanu a avut o reacţie dură după interviul dat de Andreea Esca, după ce prezentatoarea de ştiri a dezvăluit că a fost infectată cu coronavirus. Designerul a luat legătura cu ea în această perioadă, mai mult de atât, i-ar fi spus că ea, dacă ar fi fost în locul ei, ar fi păstrat tăcerea, nu ar fi povestit nimic. 

”Subiectul de astăzi este cel mai fierbinte al ultimelor 24 de ore şi anume Andreea Esca. Pentru toţi cei care i-au pronunţat ieri numele am o înjurătură de vreo 3-4 minute, în lanţ, aşa, de nu te repeţi. Le ştiţi pe alea? Nu! Mergeţi prin Ferentari sau prin zonele astea, unde se înjură pe stil vechi, câteva minute fără să te repeţi. Imaginaţi-vă o astfel de înjurătură şi luaţi-o din partea mea! Imaginaţi-vă o astfel de înjurătură şi luaţi-o din partea mea, toţi cei care aţi scris şi aţi pronunţat acest nume ieri!

O cunosc foarte bine pe Andreea Esca, am vorbit cu ea în această perioadă. După părerea mea sinceră, lucru pe care i l-am şi spus în această perioadă, dar o să fac o paranteză înainte să spun şi ce cred eu ca să mai anihilăm puţin mizeria care se propagă exclusiv în jurul numelui ei: dragi cretini, imbecili, boi, proşti, adică 99% dintre ăia de i-aţi pronunţat ieri numele Andreei Esca. Oare nicio boală pe Pământul ăsta, niciuna, nu are nevoie de marketing? Există vedete peste tot pe glob şi fac campanii pentru a dona oamenii bani (...) 

Peste tot în lume există aceste asocieri că vedetele sprijină aceste fundaţii, strâng fonduri, hai să ajutăm bolnavii de Sida... Faptul că Andreea Esca a apărut ieri cu acea declaraţie a fost greşeală imensă pentru ea. Nu pentru corona, pentru Covid, pentru ea! Părerea mea, pe care i-am şi spus-o, mă rog, când am vorbit. I-am spus să nu iasă deloc.

2 andreea esca coronavirus 11 jpg jpeg

De ce? Pentru că aşa cum se întâmplă în ţările de sclavi, nu contează nici dacă a avut, nici dacă nu a avut, nu contează nimic! Contează că n-aţi ştiut să faceţi nimic în această pandemie, voi toţi, care vă ocupaţi de pandemie! De ce s-a urcat valul pe Andreea Esca, pentru că Andreea Esca a urmat unor matracuci şi fătălăi care au făcut un spectacol ieftin cu selfie de prin spital, cu pozat aparate şi declaraţii de rahat! Cine a avut ideea că această pandemie are nevoie de o promovare la nivel de vedete, a avut o idee foarte proastă, asta pentru că ăla de a avut ideea este foarte el!”, spune Dana Budeanu.

Andreea Esca a fost infectată cu coronavirus, fiul ei, la fel şi soţul care a avut o formă mai gravă şi care se află încă în spital. 

Foto: Facebook, Captură Pro TVRecente pe Ok! Magazine

Emilia Popescu 1 jpg
Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg