Dana Grecu a dat Antena 3 pentru o altă televiziune. Unde poate fi văzută după trei ani de pauză

27 august, 2020
1 grecu jpg jpeg

Dana Chera (fostă Grecu) revine în televiziune după aproape trei ani de pauză, dar nu la Antena3. Jurnalista va modera o emisiune unde vor fi tratate subiecte de actualitate, în fiecare marţi şi joi, la Medika TV.

"Pentru ca am o dorinţă mai veche, care venea dintr-o frustare, acutizată în ultima vreme, cât am consumat media ca spectator. Anume aceea de a vedea la tv oameni care au făcut ceva în viaţa lor. Care au o meserie. Care s-au lovit, ca practicieni, de mizeriile din legile şi regulamentele făcute anapoda pentru ei de unii care vorbesc des la tv. Deci simt nevoia unor păreri avizate! Am obosit cu cei care pot vorbi despre orice. Oricât. Oricum. Care nu pot să spună: NU ŞTIU SĂ VĂ SPUN! Echipa de la Medika aşa m-a convins. Cu principiul: chemăm în emisiuni oameni care ştiu despre ce vorbesc. Specialişti. Elita asta mută, din sănătate, din educaţie, care a ţinut ţara . Făcànd.

Medicii, profesorii, cercetătorii, sunt elita unei naţii. Ei nu pot fi ţinuţi dosiţi şi scoşi din umbră doar atunci când vrem să ne spălăm măine murdare de atăta politică degeaba. Medika asta isi propune şi cu asta m-a convins. Cred că politicul a înghiţit tot în ţară, deci şi în media. În mod normal informaţia trebuie să vină de la specialişti şi politicienii să gândească legi, norme care să o cuprindă. Nu invers ", a declarat Dana pentru paginademedia.ro.Recente pe Ok! Magazine

DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg