Dana Grecu, decizie neaşteptată. Anunţul făcut de prezentatoareaTV

21 februarie, 2020
1 dana grecu jpg jpeg

Dana Grecu nu mai revine la postul unde a cunoscut consacrarea.

După doi ani de pauză, timp în care a născut şi s-a mutat la Piteşti, cunoscuta prezentatoare îşi doreşte un alt proiect, dar nu la Antena 3.

"Când vă întoarceţi? Când vă întoarceţi la Antena 3? Sunt două întrebări care m-au bucurat în aceşti 2 ani care s-au scurs de când am intrat în concediul de maternitate. Da, m-au bucurat. M-a ferit Dumnezeu de ipocrizia persoanei publice deranjată nevoie mare că o recunosc oamenii pe stradă. Eu mă bucur. E răspunsul publicului în casele căruia am intrat live, 15 ani. Pentru aceşti ani, pentru această relaţie, care s-a construit sincer, pentru emoţiile şi durerile trăite împreună am obligaţia morală să dau un răspuns public celor două întrebări. Când mă întorc la Antena 3? Am decis că proiectul meu la postul naţional de ştiri să se oprească. Plec de la Antenă mulţumindu-le colegilor mei lângă care am crescut. De la care am învăţat. Pe care i-am respectat şi a căror simpatie am simţit-o onestă. N-am să dau nume, spun doar că munca în televiziune e una care se face DOAR în echipă. Iar echipele cu care am lucrat au fost de excepţie. Cele trei premii APTR pentru cel mai bun talk-show au fost răsplata profesională pentru sufletul pe care l-am pus în emisiuni alături de Andreea Munteanu şi Radu Tudor. Câştigul, însă, sunt sutele de mii de telespectatori şi atenţia, toleranţa şi fidelitatea lor. Încrederea! Acesta este cel mai mare cadou pe care l-am primit de la public. Motivul pentru care proiectul meu la Antena 3 se opreşte ţine de raţiuni personale. Simt nevoia unei provocări. Şi, dacă ea va veni din mass media şi mă voi potrivi unui alt proiect, voi continua să fiu jurnalist. Decizia nu e uşoară, dar ce e uşor din ce ne dorim pentru evoluţia noastră ca trăitori pe aici?", a fost mesajul postat de Dana Grecu, acum Chira, pe blogul personal.

Prezentatoarea TV recunoaşte că în aceşti doi ani a înţeles că are nevoie de o schimbare. "Perioada aceasta - şi recomand oricărui jurnalist să îşi ia o perioadă de respiro - m-a ajutat mult să văd ce înseamnă echilibrul, care sunt aşteptările oamenilor şi ce anume văd ei la tine. Am văzut şi eu, din afară, multă patimă, mulţi ziarişti foarte încrâncenaţi, indiferent de opinii sau tabere. Aşa se vede de afară. Observând din exterior, am realizat că este nevoie de foarte mult echilibru în viaţă. Orice lucru care te dezechilibrează trebui lăsat la o parte. Pe mine Antena3 m-a stors de energie. Au fost vremuri foarte grele. Le-am facut fată ca ziarist, dar au lasat urme în omul Dana Chera.Nimeni nu e detinatorul adevarului absolut. Dumnezeu. Nu regret nimic, n-o să vorbesc urat despre nimeni dar simt sa fac altceva. După o anumită vârstă şi după o perioadă de pauză, te detaşezi de părticica ta şi poţi vedea tabloul. Iar tabloul care se vede acum este unul cu foarte multe patimi, cum spuneam, din toate părţile. Mi-am dat seama că nu mai pot face asta'', a mărturisit Dana pentru Pagina de media.Recente pe Ok! Magazine

Florin Ristei și Ilona Brezoianu RAP00553 jpg
Shania Twain  jpg
Pamela Anderson, Profimedia jpg
Smiley   Culoarea ta (3) jpg
8 dicaprio profimedia 0497558825 jpg jpeg
Brigitte Macron jpg
la premiera filmului Hai, Romania (1) jpg
HELLO CHEF   SEZONUL 7   Diana Munteanu 5 jpg
Bradley Cooper (3) jpg
Naomi Campbell și Mohammed Al Turki GettyImages 1358842872 jpg
Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
Diana Șucu a creat  mărțișoare origami cu copii 2
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg