Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur au înfiat un copil: “Acum suntem 5”. Primele fotografii cu familia extinsă!

16 noiembrie, 2017
dana nalbaru, dragos bucur 1 jpeg

Nu degeaba sunt artişti! Dragoş Bucur (40 de ani) şi Dana Nălbaru (41 de ani) au o viaţă ca în filme şi nu contenesc să ne surprindă cu “scenariul” din familia lor. Cei doi au înfiat de curând o fetiţă, iar miercuri seara ne-au prezentat-o, oficial, la premiera filmului “Hawaii”.

Dana Nălbaru, Dragos Bucur şi cei doi copii ai cuplului. De curând familia lor s-a mărit cu încă un membru.

Covorul roşu de la CinemaPro a fost acaparat în totalitate, miercuri seara, de frumoasa familie Bucur-Nălbaru. Asta pentru că cei doi soţi au ieşit pentru prima dată în oraş în formulă de cinci. Nu, Dana nu a născut între timp cel de-al treilea copil, ci l-a adoptat. Cei cinci au venit împreună la premiera peliculei “Hawaii”, în care Dragoş Bucur joacă alături de Rodica Lazăr, Andi Vasluianu, Cristina Flutur şi Gheorghe Ifrim şi au umplut încăperea de zâmbete, voie bună şi tandreţe.

Dragoş ne-a spus că se consideră un om împlinit din toate punctele de vedere. “Da, e adevărat că am adoptat un copil, însă cu scuzele de rigoare nu aş vrea să vorbesc despre subiectul acesta. Dar da, suntem cinci. Iar în seara asta vor veni şi Dana (n.r. soţia Dana Nălbaru) cu ceilalţi copii.“

"Sunt cu Dragoş în maşină, pe drum spre Galaţi. Citesc ştirile. Scrie despre noi că am adoptat o fetiţă. Da, e adevărat. Ne bucurăm de ceva timp de acest lucru, nu vrem să vorbim prea mult despre el. Ce nu e adevărat în ştire e că acest lucru s-a întâmplat în urma emisiunii pe care Dragoş o prezintă. N-are nicio legătură. Ne doream de mai demult si am parcurs toţi paşii legali. Vă îmbrăţişez pe toţi! Şi să ştiţi că e minunată.", a scris Dana pe pagina sa de Facebook.

Uite cum arată cea mai nouă membră a familiei Bucur! Fotografii cu cei 5 membri ai familiei aici!Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg