Dana Rogoz a făcut furori pe covorul roșu de la Cannes. „E un vis ce trăiesc!”

23 mai, 2023

Actrița a „înroșit“ de-a dreptul „le tapis rouge“ de la Palais des Festivals, fiind o adevărată senzație în rochia sa cu design românesc.

Dana Rogoz la Cannes 2023   Instagram (1) jpg

La cei 37 de ani ai săi, Dana Rogoz trăiește una dintre cele mai spectaculoase perioade ale sale: are o familie frumoasă alături de regizorul Radu Dragomir, face campanii de modă și nu numai, are propriile-i produse fashion și este în plină ascensiune actoricească, fiind invitată să participe la tot mai multe festivaluri de film.

După apariția în distribuția filmului „Mo“, regizat și produs chiar de soțul său, toate ușile li s-au deschis amândurora, mai ales pe plan internațional. Și, după ce a ajuns să fie difuzat și pe celebra platformă de streaming Netflix, numele Danei Rogoz este și mai sonor.

Mamă a doi copii, frumoasa actriță are și o imagine clean, bine studiată și atent dezvoltată, fapt pentru care primește invitații și contracte care o onorează. Și acum, la Cannes, tot o astfel de invitație a făcut-o să ajungă pe La Croisette - deși știm că poate ajunge, curând, și cu un rol - într-un an în care nicio producție românească nu se află în competiția oficială a Festivalului de Film.

Totuși, Dana Rogoz a punctat din nou la capitolul imagine, făcând impresie pe covorul roșu de la Palais des Festivals într-o rochie roșie, cu spatele gol, realizată din straturi de tul și volane, având un amplu trandafir pe poale format din multiple fronseuri. O rochie de poveste, realizată în atelierele Chotronette, la care actrița a mai apelat în trecut. Cât despre nuanța vibrantă de roșu, aceasta a fost aleasă pentru a sugera liantul cu Campari, brandul care i-a lansat invitația de-a ne reprezenta la Cannes la celebrul party de pe Rivieră.

„O imensă bucurie să fiu invitată la Festivalul de Film de la Cannes, să pășesc pe covorul roșu la premiera filmului "Firebrand", să fiu înconjurată de atât de mulți artiști valoroși, de oameni cu care împărtășesc aceeași pasiune, aceeași iubire pentru cinema, și să reprezint România în calitate de brand ambassador Campari. E un vis ce trăiesc!“, a scris Dana Rogoz pe conturile sale de socializare, alături de câteva fotografii în care o vedem ca pe o adevărată „lady in red“.

FOTO: pagina personalăRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg