Dana Rogoz este însărcinată cu al doilea copil. A dezvăluit şi sexul bebeluşului

19 decembrie, 2019
15 dana rogoz insarcinata a doua oara 2 jpg jpeg

Dana Rogoz a anunţat că este însărcinată cu al doilea copil. Vedeta este în culmea fericirii, a dezvăluit chiar şi sexul bebeluşului din burtică. 

Bucurie mare în familia Danei Rogoz. Frumoasa actriţă va deveni mamă pentru a doua oară. Frumoasa veste a făcut-o publică chiar pe blogul său. A povestit că va avea o fetiţă. 

"DA, acum pot să va dau cea mai frumoasă veste: sunt însărcinată. Şi e fetiţă. Şi e minunat. Şi nu sunt în stare să scriu câteva rânduri despre asta fara sa nu mi se umezeasca ochii de lacrimi. Suntem cei mai fericiti!

Cât poate fi de frumos! Nu există cuvinte care să exprime ce simt. Sunt fericită, sunt emoţionată, mă simt cea mai norocoasă, îmi fac griji deseori, mi-e frică, şi mă liniştesc, şi încerc să conştientizez, îmi fac planuri, îmi imaginez cum va fi cu 2 copii, cum va arată casă noastră, şi iar mă bucur, plutesc, şi mă simt copleşită uneori de tot, tocmai pentru că simt… tot.

Şi pentru că deja ştiu ce bucurie îţi poate aduce în viaţă un copil. Am aflat chiar înainte de ziua mea de naştere. Nu ştiu dacă ţineţi minte, dar va spuneam atunci că sunt cea mai fericită, pentru că trăiesc viaţă pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. O spuneam şi pentru că ştiam deja că port în mine două inimi care bat. Ne-am bucurat de veste în familia noastră. Mă rog, Vlad se laudă de câteva săptămâni deja la grădiniţă că va avea o surioară. Aşa că azi, la fel că acum 6 ani, am deschis acest blog şi m-am decis să împărtăşesc cu voi bucuria familiei noastre.", a notat vedeta pe blogul ei. 

Foto: Facebook Dana Rogoz Recente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg