Dana Rogoz, plăceri reluate după 2 ani!

24 septembrie, 2015
Dana Rogoz jpeg
image

La doi ani de când a rămas însărcinată, vedeta îşi poate relua obiceiurile pe care le avea înainte să devină mamă.

O sarcină îţi schimbă ritmul de viaţă, dar un copil îţi schimbă viaţa total. Asta a simţit pe pielea ei şi Dana Rogoz, care şi-a dat seama că, de când l-a născut pe Vlăduţ, s-a ţinut departe de anumite plăceri, după cum se destăinuie pe blogul personal.

„Dacă adunăm 9 luni de sarcina + 15 luni de alăptat = 24 luni în care am avut un stil de viaţă diferit, în care am renunţat la o serie de obiceiuri, pentru a avea un bebe sănătos. După aceşti 2 ani, am putut din nou să:

image

1. Merg la sală! Mi-am reînnoit abonamentul la World Class şi m-am apucat din nou de fitness. În timpul sarcinii am înotat, dar medicul mi-a recomandat să evit sala, având o sarcină cu ceva probleme.

2. Beau câte un pahar de vin cu fetele în oraş. Nu sunt vreo mare băutoare, dar primul pahar de vin şi prima bere de după această pauză de 2 ani au fost mai bune ca niciodată!

3. Să merg la dentist. Ştiu ca poţi merge teoretic şi pe timpul sarcinii sau alăptarii, dar neavând urgenţe am preferat să nu încep tratamente decât abia după această perioadă. Aşa că acum am început un program la Dent Estet şi am cel mai simpatic medic dentist pe care l-am întâlnit vreodată!

4. Fac o cură detox. Toate prietenele făceau asta în jurul meu şi abia aşteptam să încerc şi eu. Am ţinut fără probleme timp de 4 zile cură de la Juiceit.ro, până când în a 5-a zi am cedat în faţa unei felii de tort…

5. Să port topuri în genul celor din această postare, scurte şi semi-transparente.

image

Şi lista ar fi lungă, dar mă opresc aici, căci sunt la Teatrul de pe Lipscani şi mă aşteapta pe scenă pentru repetiţia generală dinaintea spectacolului “Magie într-un pahar cu apă” din 26 septembrie, ora 11. Vă aştept cu copiii la acest musical drăguţ, pe care dacă îl vor vedea, vă asigur că vor dori să mănânce broccoli! Iar pe 1 octombrie jucăm din nou “Jurnalul lui Adam şi al Evei” la Godot Cafe Teatru, ora 21:45“.

image

Foto: blogul personalRecente pe Ok! Magazine

Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg