Dana Rogoz, slabă şi tonifiată la o săptămână de la naştere: "Zona din dreptul operaţiei e incă inflamată"

28 mai, 2020
3 dana rogoz mama a doua oara jpg jpeg

La o săptămână de la naştere, Dana Rogoz afişează o siluetă impecabilă. Singurele probleme pe care actriţa le mai are sunt date de operaţia de cezariană, zona fiind inflamată.

Dana Rogoz a decis să nu apeleze la ajutorul unei bone în această perioadă, aşa  că are grijă singură de cei doi copii.

“Lia Elena a împlinit o săptămână de viaţă. Ce vârstă frumoasă: o săptâmană! Ce zile de fericire pentru familia noastră! Nu îmi lipsşte nimic, am tot ce îmi doresc. Acum câteva luni mă gândeam cum o să facem faţă singuri situaţiei, fără bonă, făra bunici, făra alt ajutor. Iar azi mă gândeam că nu mi-aş fi dorit nicio secundă să fie altcineva în casă cu noi, care să mă ajute cu fetiţa. Sunt ca o căţeluşă, care nu ar lasa pe nimeni să se apropie de puiul ei. E minunat aşa cum s-au aşezat toate până la urma de la sine.

Cum poate vă aduceti aminte de la Vlad, în fiecare săptămână am făcut câte o poză cu evoluţia burticii de gravidă, apoi o poză la o săptămână după. Am vrut să păstrez tradiţia, căci ştiu cât de mult mă voi bucura de aceste poze cu "înainte - după" mai târziu’’, povesteşte Dana.

Actriţa a luat doar câteva kilograme în timpul sarcinii.

“Nu am vrut sa vorbesc toata sarcina mea despre kilograme, tocmai pentru a evita o presiune suplimentara pe mame cand vine vorba de acest subiect. Si eu mai am kilograme de dat jos, si la mine zona din dreptul operatiei e inca inflamata. Iar faptul ca am o recuperare usoara si ca uterul s-a retras asa (ca la Vlad) tine in primul rand de niste gene bune, de felul meu de a fi. Daca as fi postat aceste poze mai tarziu, as fi trezit probabil banuiala ca m-am infometat, ca am tinut regim (ceea ce nu recomand niciunei mame imediat dupa nastere, mai ales daca alapteaza). Dar pentru ca asa am iesit din maternitate, e clar ca e vorba de... mult noroc. In privat primesc foarte multe intrebari legate de regimul meu in timpul sarcinii si singurele reguli de care am tinut cont au fost: sa nu fac excese, sa nu sar mese si sa incerc sa mananc cat mai variat si sanatos. Asadar va rog din suflet sa nu va comparati cu nimeni, sa nu va stresati cu subiectul greutatii imediat dupa nastere”.Recente pe Ok! Magazine

anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg