Dana Rogoz va naşte cât de curând

26 februarie, 2014
1507075 608147252587156 385774670 n jpeg

Simţind că se apropie momentul, vedeta de la Pro TV şi-a pregătit deja bagajul pentru spital şi e gata oricând să pornească spre maternitatea Regina Maria. Mai ales că deja au început şi contracţiile!

Simţind că se apropie momentul, vedeta de la Pro TV şi-a pregătit deja bagajul pentru spital şi e gata oricând să pornească spre maternitatea Regina Maria. Mai ales că deja au început şi contracţiile!

Dana Rogoz e foarte disciplinată atunci când e vorba despre sănătatea ei şi a pruncului ei încă nenăscut, aşa că vrea să facă totul ca la carte. Şi, pe lângă vizitele uzuale la medic, e foarte atentă la toate schimbările ce survin acum, cu puţine zile înainte de naştere, iar emoţiile au crescut şi ele simţitor.

„Simt că se apropie momentul… Azi am fost la doctoriţa mea (Dorina Codreanu) la ultimul control ecografic de dinaintea sarcinii. Asta pentru că cezariana am programat-o săptămâna viitoare, ca să fiu cat mai aproape de săptămâna 39 calendaristică. Cert e că azi am fost foarte emoţionata la ecografie, tocmai pentru că ştiam că e ultima. Şi că data viitoare o să-l văd direct în bratele mele. Gândul e copleşitor. Iar emoţiile mele fireşti au fost dublate de vestea că …deja am contracţii! Adică durerile pe care le-am simţit în ultima săptămână şi pe care mă feream să le numesc contracţii sunt semnul că Perfectu’ nostru s-ar putea să vină mai repede decât era plănuit. Pe scurt, doctoriţa a început fraza cu «Dacă la noapte… mă suni!»“, a scris Dana Rogoz pe blogul său, anunţându-ne astfel că naşterea s-ar putea produce în orice moment de-acum.

Precaută, Dana şi-a şi pregătit plecarea spre maternitate.

„În seara asta mi-am făcut bagajul pentru spital, pe bune. Până acum parcă mă jucam de-a bagajul, dar acum chiar e făcut pentru situaţiile de urgenţă. Ştiţi că sunt nevoită să fac cezariană, avand trombofilie. Dar am amânat-o cât de mult posibil, ca naşterea să fie cât mai aproape de data în care s-ar fi produs natural. Dar uite că situaţia se schimbă, pentru că bebe e deja foarte jos şi poate să vină de pe o zi pe alta… Pe de altă parte, multe mămici au contracţii cu săptămâni înainte“.

image

Cu toate acestea, tânăra mămică speră ca naşterea să nu se producă înainte de termen.

„Aş vrea totuşi să nu se grăbească prea tare, măcar până săptămâna viitoare, ca să mai ia şi în greutate. La eco pare a fi un bebeluş micuţ – mi se tot repetă că seamănă cu mine – dar perfect sănătos. Iarăşi, trombofilia poate avea ca efect bebeluşi cu greutatea mai mică la naştere. Oricum, recuperează el, sănătos să fie!“.

image

Cât despre bagaj, el este mult mai mic decât planificase Dana iniţial.

„Mi-am luat cu mine puţine lucruri din lista pe care am publicat-o acum ceva timp pe blog, asta şi pentru că voi naşte la privat (spitalul Regina Maria) şi multe mămici care au nascut acolo mi-au spus că nu ai nevoie decât de hainele cu care îl scoţi pe bebe din spital. Eu, totuşi, ca o mămică conştiincioasă, mi-am pus şi niste creme, şi o carte pe subiectul «naşterea şi alăptarea», şi cartea bebeluşului, şi jurnalul, şi lenjerie, trusa pentru igiena personală, etc. Dar încap toate în geanta pe care o vedeţi în poze“.

image

Foto: blogul personalRecente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}