Dana Săvuică și Ana Maria Pop, pe catwalk pentru un brand de lux italian

8 decembrie, 2023

Ieri, lumea bună din Capitală a avut ocazia de-a vedea o prezentare de modă exact ca la Milano, pusă în scenă de fabulosul creator italian Toni Scervino.

Două frumuseți autohtone în show-ul Ermanno Scervino de la București. FOTO: Remus Nicolaescu
Două frumuseți autohtone în show-ul Ermanno Scervino de la București. FOTO: Remus Nicolaescu

A fost o seară plină de glam, în adevăratul sens al cuvântului. Ieri, Bucureștiul a devenit, pentru câteva ore, capitala modei, odată cu show-ul excelent pus în scenă de brandul italian de lux Ermanno Scervino. De la podiumul strălucitor, la amplasarea scaunelor invitaților, la proiecțiile pe ecrane laterale, alegerea muzicală și prețioasele piese vestimentare lucrate cu migală în atelierul din Florența, totul a fost la superlativ. Și asta pentru că italienii au adus în inima Bucureștiului, într-un salon al Hotelului Marriott, conceptul lor de prezentare direct de la Milano Fashion Week și imediat după finalizarea viitoarei Campanii pentru 2024, de la Paris.

Inedită și demnă de aplaudat a fost prezența lui Toni Scervino, unul dintre cei doi creatori ai brandului de lux italian, care a avut grijă ca toate detaliile să fie întocmai ca la celelalte prezentări de modă din marile capitale europene, având în vedere și istoricul fabulos al mărcii exclusiviste, lansate în 2000 la Florența. 

Iar surprizele au continuat și pe parcursul show-ului. Căci seara a debutat cu prezentarea unui mini-interviu cu celălalt creator al brandului, Ermanno Daelli, realizat chiar în Italia de analistul de modă Alin Gălățescu, ca gazdă și director artistic al evenimentului.

Apoi, pe parcursul defilării, am avut surpriza s-o vedem printre manechine pe Dana Săvuică, care și-a făcut apariția într-o fabuloasă cămașă albă oversized, cu broderii fine, purtată cu o pereche de ciocate.

„Aseară am fost din nou model. De data aceasta prezentând colecția de primăvară pentru brandul Ermanno Scervino, Couture și rafinament italienesc Made in Florence, cu vestimentație realizată de artizani handmade, atenția fiind concentrată la cele mai mici detalii pentru a îmbrăca femeia sofisticată”, spune Dana Săvuică. „Pe catwalk am defilat într-o cămașă albă cu broderie cusută manual cu cristale, aceasta fiind după concepția designerului ‘The evergreen of a woman’s outfit’”, a mai spus fostul manechin, la finalul unei spectaculoase prezentări de modă.

O altă româncă splendidă prezentă pe podiumul de modă a fost Ana Maria Pop, logodnica prezentatorului Daniel Pavel de la Pro TV. Aceasta a defilat în două ținute, una cu pantaloni scurți, iar cealaltă o rochie mulată din dantelă, ambele extrem de sexy și bogat ornamentate cu cristale. „Nu sunt model, dar mi-a fost dat să văd și să particip la cel mai important fashion show de până acum din România. Și mă bucur că avem acum unul din brandurile mele preferate în România”, a spus și Ana Maria Pop despre Ermanno Scervino, care a folosit acest eveniment ca un preambulul al lansării oficiale a noului său magazinul în Grand Avenue Marriott.

Show-ul Ermanno Scervino a fost urmărit din public de Andreea MarinSimona Pătruleasa, Octavia Geamănu, Daciana Sârbu, Carmen Negoiță, Adina Halas, Oana Turcu și Cristian Brancu, Maria AndreiMarina Almășan, Alina Sorescu, Simona Țăranu, Livia Dilă, Aleha Toncea și mulți alții din lumea media, a modei, a afacerilor și din zona de lifestyle.

FOTO: Remus NicolaescuRecente pe Ok! Magazine

Ilinca Vandici si Teo Trandafir Follow us! Kanal D2 jpg
Iuliana Tudor foto Marius Baragan 88264c jpg
diana sucu martisoare origami copii 2 jpg
Miranda Kerr a nascut (2) jpg
Shogun 1 jpg
Ella Blue, fiica lui John Travolta  profimedia 0848785430 jpg
Rishi Sunak GettyImages 1242176390 jpg
Margot Robbie și Brie Larson la SAG Awards GettyImages jpg
Barbra Streisand   GettyImages 2036602579 jpg
image png
Natalie Portman   GettyImages  2038890958 jpg
Jennifer Aniston la SAG Awards GettyImages 2036605826 jpg
Elizabeth Debicki jpg
Vedete care n au apelat la bisturiu FotoJet (10) jpg
Sharon tate roman polanski GettyImages 2662492 jpg
FotoJetTom si Elsina jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Mioara Roman a murit   Instagram (3) jpg