Dana Săvuică și Ana Maria Pop, pe catwalk pentru un brand de lux italian

8 decembrie, 2023

Ieri, lumea bună din Capitală a avut ocazia de-a vedea o prezentare de modă exact ca la Milano, pusă în scenă de fabulosul creator italian Toni Scervino.

Două frumuseți autohtone în show-ul Ermanno Scervino de la București. FOTO: Remus Nicolaescu
Două frumuseți autohtone în show-ul Ermanno Scervino de la București. FOTO: Remus Nicolaescu

A fost o seară plină de glam, în adevăratul sens al cuvântului. Ieri, Bucureștiul a devenit, pentru câteva ore, capitala modei, odată cu show-ul excelent pus în scenă de brandul italian de lux Ermanno Scervino. De la podiumul strălucitor, la amplasarea scaunelor invitaților, la proiecțiile pe ecrane laterale, alegerea muzicală și prețioasele piese vestimentare lucrate cu migală în atelierul din Florența, totul a fost la superlativ. Și asta pentru că italienii au adus în inima Bucureștiului, într-un salon al Hotelului Marriott, conceptul lor de prezentare direct de la Milano Fashion Week și imediat după finalizarea viitoarei Campanii pentru 2024, de la Paris.

Inedită și demnă de aplaudat a fost prezența lui Toni Scervino, unul dintre cei doi creatori ai brandului de lux italian, care a avut grijă ca toate detaliile să fie întocmai ca la celelalte prezentări de modă din marile capitale europene, având în vedere și istoricul fabulos al mărcii exclusiviste, lansate în 2000 la Florența. 

Iar surprizele au continuat și pe parcursul show-ului. Căci seara a debutat cu prezentarea unui mini-interviu cu celălalt creator al brandului, Ermanno Daelli, realizat chiar în Italia de analistul de modă Alin Gălățescu, ca gazdă și director artistic al evenimentului.

Apoi, pe parcursul defilării, am avut surpriza s-o vedem printre manechine pe Dana Săvuică, care și-a făcut apariția într-o fabuloasă cămașă albă oversized, cu broderii fine, purtată cu o pereche de ciocate.

„Aseară am fost din nou model. De data aceasta prezentând colecția de primăvară pentru brandul Ermanno Scervino, Couture și rafinament italienesc Made in Florence, cu vestimentație realizată de artizani handmade, atenția fiind concentrată la cele mai mici detalii pentru a îmbrăca femeia sofisticată”, spune Dana Săvuică. „Pe catwalk am defilat într-o cămașă albă cu broderie cusută manual cu cristale, aceasta fiind după concepția designerului ‘The evergreen of a woman’s outfit’”, a mai spus fostul manechin, la finalul unei spectaculoase prezentări de modă.

O altă româncă splendidă prezentă pe podiumul de modă a fost Ana Maria Pop, logodnica prezentatorului Daniel Pavel de la Pro TV. Aceasta a defilat în două ținute, una cu pantaloni scurți, iar cealaltă o rochie mulată din dantelă, ambele extrem de sexy și bogat ornamentate cu cristale. „Nu sunt model, dar mi-a fost dat să văd și să particip la cel mai important fashion show de până acum din România. Și mă bucur că avem acum unul din brandurile mele preferate în România”, a spus și Ana Maria Pop despre Ermanno Scervino, care a folosit acest eveniment ca un preambulul al lansării oficiale a noului său magazinul în Grand Avenue Marriott.

Show-ul Ermanno Scervino a fost urmărit din public de Andreea MarinSimona Pătruleasa, Octavia Geamănu, Daciana Sârbu, Carmen Negoiță, Adina Halas, Oana Turcu și Cristian Brancu, Maria AndreiMarina Almășan, Alina Sorescu, Simona Țăranu, Livia Dilă, Aleha Toncea și mulți alții din lumea media, a modei, a afacerilor și din zona de lifestyle.

FOTO: Remus Nicolaescu



Recente pe Ok! Magazine

Nadia Comăneci  GettyImages jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Palatul Elysee inaintea ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Paris   Administratia Prezidentiala (1) jpg
FotoJet Theron (1) jpg
Elisabeta Lipa, Klaus Iohannis si Carmen Iohannis la Paris la Ambasada la inaugurare Casa Romaniei  Administratia Prezidentiala (22) jpg
Emmanuel și Brigitte Macron, Profimedia (2) jpg
Nadia Comaneci la Paris la dineul de la Luvru   Instagram (12) jpg
Anya Taylor Joy, GettyImages (7) jpg
jennifer aniston instagram jpg
Celine Dion iulie 2024   Instagram jpg
FotoJet J Lo jpg
FotoJet Gala Summer jpg
Familia Beckham, vacanță în Sardinia, Instagram (7) (1) jpg
Jennifer Lopez Ben Affleck, Profimedia (3) jpg
FotoJet Simona jpg
Elon Musk FOTO Profimedia
Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (1) jpg
Michael Douglas, Foto Getty (4) jpg
Kamala Harris, vicepreședinte SUA, Profimedia (3) jpg