Dani Oţil, certat de fani pentru glumele sale prea acide, după ce a făcut un colaj cu soţia lui înainte de sarcină şi după: ”Eu m-am ars pe viaţă”

4 august, 2021
1 dani2 jpg jpeg

Gabriela Prisăcariu, soţia matinalului, arată senzaţional în sarcină. Binecuvântată cu minunea vieţii, dar şi cu o siluetă de invidiat, doamna Oţil este genul de gravidă pe care doar burtica o dă de gol. În rest, a rămas suplă şi radiantă.

Cu toate acestea, Dani continuă să facă glumiţe în stilul său caracteristic. De data aceasta, matinalul a făcut un colaj înainte şi după... sarcină.

O poză cu Gabriela şi o siluetă şnur, următoarea Gabriela graviduţă sexy. Şi a scris: ”Ce comanzi şi ce primeşti. Atenţie la comenzile online. Eu m-am ars pe viaţă”, aluzie la comenzile online pe care le primeşti acasă şi nu corespund cu glamul din reclame.

7 gluma dani jpg jpeg

Însă fanii l-au taxat imediat, fiindcă e clar că se alintă: are acasă o graviduţă frumoasă şi la fel de sexy ca până acum.

Comentariile au curs pe pagina de Instagram a matinalului: ”Te-ai orientat bine. E genul de femeie care nu se îngraşă nici cu vârsta, nici după 1,2 sarcini. Bravo”, ”Dar şi când se livrează comanda completa, sa vezi atunci bucurie şi emoţie unicată! Sa va bucuraţi maxim de toate momentele de acum şi cele ce vor urma, pt ca toate sunt o binecuvântare!”, ”Nu fi cârcotaş,ai primit cel mai valoros cadou al vieţii!!! Roagă-te şi dimineaţa şi seara, să nu ţi-l schimbe!!! Eşti un mare norocos!!!”.

Gabriela Prisăcariu Oţil a pozat sexy şi însărcinată cu comentariul: ”Ce dor mi-a fost să pozez!”. Cu siguranţă şedinţele foto nu se vor lăsa aşteptate, kilogramele din sarcină acumulate se vor da jos imediat, mai ales că în cazul ei nici nu este vorba de prea multe.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique